torsdag 4 november 2010

Oh shit jag har syndat

Jag drog ut för att sola efter att en vattenskadespecialistfirma (ehhh... uppfann jag precis ett eget ord?) var hos mig idag. De bedömde hur allvarlig skadan är och det är safe to say att det inte ser bra ut. Mer om det i ett annat inlägg.

Hur som helst, jag drog ut i det soliga, 37-gradiga (!) novembervädret och pallade ungefär tre minuter i solen innan jag brummade vidare till Barnes & Noble som är en bokaffär. Jag klassas med största sannolikhet som en nörd, men jag kan spendera timmar på B&N. Jag älskar att ranta runt bland böckerna och önskar jag kunde köpa 10 böcker varje gång. Här i USA är bokaffärer en samlingsplats för unga som gamla. Folk sitter ofta bland bokhyllorna och på stolar lite här och var och läser böcker. Urmysigt!

Hur som. Nu till syndandet.

Jag kunde inte vända ryggen till när jag såg den här.


Boken heter "Michael Jackson: the Making of Thriller" och är i stort sett en bildbok. Douglas Kirkland var den enda fotografen tillåten bakom kulisserna när Thriller spelades in 1983 och det här är första gången bilderna publicerats. Lite ballt cover tycker jag med hologrammet!

Den kostade bara 30 dollar, men jag börjar alltid svettas och tänka att jag sabbar min ekomoni när jag köper något som inte är mat. Jag kan lätt gå ifrån en klänning eller ett par nya skor, men när det kommer till MJ så kommer jag genast på en massa grymt smarta argument till varför jag MÅSTE köpa. Dagens argument var något i stil med "den har jag inte ännu". Funkar varje gång.

Inga kommentarer: