onsdag 31 mars 2010

Beverly Hills Cupcakes

Så Kelly och jag drog in till Beverly Hills för att köpa cupcakes på Sprinkles för några dagar sen. Det ligger inte så långt från Rodeo Drive.... men ser inte så värst lyxigt ut från utsidan. De kör på incognito-stilen. Ser inte mycket ut för världen, men det anses vara "upscale". Endast i USA finns det "upscale cupcakes"!
Det här kortet tog jag tio minuter innan vi hittade en parkering, och när vi kom tillbaks var det kö utanför. Det är relativt litet inne på Sprinkles... men de gör utan TVEKAN världens bästa cupcakes!! Vilket ställe har en meny över cupcakes liksom? ;) Jag köpte en "Black & White" och en "Red Velvet".

Jag vet inte riktigt om man skulle äta den där lilla pluppen i mitten på cupcaken.... men jag är inte den som är den, så jag testade. Den var stenhård och smakade ingenting, möjligtvis bark. Det var bara tugga vidare och svälja, man kan ju inte spotta ut skiten på gatorna i fina Beverly Hills ;)
Red Velvet cupcaken var GUDOMLIG! Let me tell you. A-M-A-Z-I-N-G! Frostingen (det vita) var gryyyym!
Vi drog hemåt och stannade till på stranden i nån timme där jag mosade i mig min cupacke #2 :)
 För övrigt har jag sjuk längtan efter min familj nu. Det går upp och ner det där, men det blev definitivt en chock när jag insåg att jag inte kan åka till Sverige som jag hade tänkt i sommar. Jag överger inte hoppet att jag kan skippa nån av de första skolveckorna så jag kan ta mig till Sverige. We'll see...

1 kommentar:

Anonym sa...

NI skulle ju komma inte bara DU! :(