tisdag 23 mars 2010

Make them brain cells work!

Äntligen hemma efter 13 timmar i skolan. Det var riktigt stressigt idag. Jag skrev min första midterm i marketing research och det kändes jättebra tills läraren sa att vi hade tio minuter kvar. Var tog tiden vägen?! Jag hade två uppgifter kvar... och 5 minuter på vardera. Bingo! Jag kan intyga att vid stress försvinner all kunskap. Men det gick nog bra. hoppas jag. Midtermen är 33% av slutbetyget så jag blir lack om jag får ett B! Jag blir iofs alltid lack om jag får ett B :)
Satte även ihop vår survey på surveymonkey.com... och i min kvällsklass blev vi indelade i grupper för vårat projekt. Om jag ska vara ärlig så är jag så otroligt less på grupprojekt. Sjukt less. Punkt. Slut.


 Igår var jag hela dagen hos Mackan. Pluggade mest, medan han kirrade käk och lindade sina ben hela dagen. Han blev omhändertagen av läkare tre gånger under maratonets lopp för hans ben/häl-skador, så man kan sammanfatta det hela med att han lider lite nu såhär två dagar efter. Förresten var det tur att jag inte såg hans målgång, för fyra poliser teamade upp vid hans sida sista biten och hejade på honom fram till målgången :) Jag hade tjurat. Utan tvekan. Och han kommer göra ett till m-lopp, för han är så sjukt förbannad på att han inte var frisk. Skam den som ger sig!
Vi gick ner till en av jacuzzinarna på kvällen så han kunde få lite rela-la-la-la-laxa. Jag hade ingen bikini så det blev sitta på kanten för min del.
Imorgon är det bara sadla om och korvstoppa inför min midterm på torsdag i ekonomi. Det är så mycket nu, jag vet inte hur många bollar jag har i luften, men det känns bra ändå. Halva terminen snart avklarad! Om Marcus har träningsvärk i kroppen så har jag träningsvärk i hjärnan. Spring Break är runt hörnet. Tacka för det!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är Mackan och Christer Westerlund som springer maraton, galet! :) De enda två som jag vet som gjort det. Tokigt. /Lindgren