måndag 8 mars 2010

Finito

Har precis avklarat ett projekt av mastodontslag. Skulle vara en enkel liten inlämning, men jag fick picka alla hjärnceller jag hade. Klart till inlämning imorgon i alla fall. Sköööönt!

Blev upplyst om att idag är kvinnodagen eller va det kallas. Sorry ladies, men jag är nog så långt bort från feminist som man kan komma. Jag ser mer fördelar med att vara kvinna än nackdelar i min vardag :) Jag ser helt enkelt inte det ni ser. Inget att gå in närmare på... those who know me knows what I'm talking about :)

Lindgren - har du lagt ner din blogg?

4 kommentarer:

Chris sa...

håller med, om jag inte varit kvinna hade jag inte kunnat shoppa skor eller snyggaste sakerna på guess :)

första uppdraget är rekryteringsjobbet som jag skrev om. Emax Nordic.
Ska bli skitkul, synd att många jag känner är över 25 bara. känner du nån driven jävel som kan förtjäna ett stipendium i sommar så säg till! mer info kommer...

Nu ska jag dra till jobbet, puss på dig och återigen - grattis :) jag vill komma och hälsa på NU NU NU!!!

Anonym sa...

Hallå, klart att det finns många fördelar med att vara kvinna...tro mig...hag skulle aldriig byta, och det är inte alls det feminism handlar om!

Men för många många andra kvinnor i världenser bilden helt annorlundsa ut!!!! vi är lyckligt lottade.... men utan feminismen och våra mammor och mammors mammor kämpat för kvinnans rätt till exempelvis ett jobb så hade vi inte alls haft det så fett! Det är fakta..../Anna

Anonym sa...

Var det Lundell som grattade dig på kvinnodagen med? Jag firade det hela med att spöa lite män på stan... är det inte sånt man ska göra? ;) Bloggen nedlagd... tråkigt va? Jag menar du var ju den ända läsaren, höhö!

Anonym sa...

Heja Lundan, du är grym! :)