onsdag 18 augusti 2010

Surprise... we're going to MIAMI!

Jag vet inte vart jag ska börja. Så jag börjar inte alls. Jag lägger upp lite bilder istället. Marcus hade i alla fall en överraskning till mig när jag kom till Texas. Vi skulle visst till MIAMI!!!!!!!!!!! :) Ord räcker inte för att beskriva det här stället eller resan som jag och Marcus har gjort de senaste fyra dagarna. Jag har spenderat tre somrar i Florida, och varit i alla städer av betydelse i den delstaten, men av någon anledning aldrig Miami.

Först höll jag på dö av skratt på planet när Marcus visade mig den här i en tidning. Jaaaa, men det är klart att man ska köpa en sån! Prima!
Miami är LÖJLIGT snyggt från luften. Vattnet är turkost och byggnaderna är vita och jag bara älskar det! Långt ifrån LA's tråkvatten!
Här är utsikten över poolområdet på Fontainebleau (vårat hotell) sett från den vänstra sidan av balkongen. En av poolerna syns inte på kortet.
Vår balkong är den som löper runt byggnaden precis över den stora som sträcker sig ut längre än de andra balkongerna. Jag vet inte om ni fattar vad jag menar. Men ja, där är den i alla fall. Otroligt lyxig lägenhet med kök, två badrum, vardagsrum, sovrum och megabalkong precis vid havet. 
Utsikt från sängen. Samma utsikt från kök och vardagsrum. Jag skulle vara helt ok med att vakna upp till det här varje dag. På nätterna stängde vi aldrig balkongdörrarna utan sov med dem öppna. Att höra havet när man somnar och vaknar är oslagbart. Och värmen i Miami under natten är PERFEKT! På dagen kan det bli lite galet varmt och i kombination med Floridas luftfuktighet kan det blir lite klibbigt... duschen går på högvarv!
På kvällen gick vi till Gotham Steakhouse på hotellet och käkade. Efter det hamnade vi på Liv som är en klubb inne på hotellet. Marcus och jag blev satans nöjda när de sa att det var hiphop-night på söndagar och JÄKLAR VILKET DRAG DET VAR!!!!! Vi hade skitkul!!!!!!!!
Min nya klänning. Eller jag kanske ska säga en av mina nya klänningar... (Marcus har skämt bort mig....)
Mmmm.... vet inte riktigt vad som händer här.
Han är så villig min man....
LOVE!!!!!!!!!!!!

Jag har så syyyykt mycket kort från vad vi har gjort under de senaste dagarna. Jag delar upp det i olika inlägg day by day... Mina favoritkort är från vårt kvällsdopp i Atlanten (som förresten slår vattnet på den här sidan av USA med HÄSTLÄNGDER) igår kväll! Jag har videos också.. men inga från första dagen!

2 kommentarer:

Josie1 sa...

Underbar klänning, jättefin!!!

och Grattis Grattis!!!

KRAM

Anonym sa...

Vilket vatten, vilken uuutsikt, jag dör! Men du... ledtråden du fick; a bridge, vad var det då?? / Lindgren