fredag 20 augusti 2010

Sista dagen i Miami... take me back!

Dag tre i Miami.... vi tog en biltur ner till Indian Key där vi hyrde jetskis! Vi hyr jetskis så fort vi får möjlighet. Härliga grejer!

Det är så häftigt när man bilar i Florida för det är vatten överallt. När man är i södra Florida, nära Florida Keys, är vattnet ibland inte långt från i höjd med vägarna. Broar och små öar binder samman landskapet. Underbart.
Mackan på sin jetski!
På filmen här gör han en cirkel i vattnet med sin jetski och han tyckte att valarna kunde para sig där.... eeehhh. Ok. If you say so.


Snabbt ska det gå!!!!!!!!!! Wroooom!
Påväg tillbaks till Miami i min militärbikini :) SGT Karlsson!
Vi kom tillbaks till Miami Beach vid halv åtta på kvällen och bestämde oss för att hoppa ner i havet. Det var sååååå skönt. Jag fick slåss lite med vågorna! Men man är väl inte den som är den!
Det var inte lätt att behålla bikinin på när vågorna slog in. 

På videon slåss jag med vågorna... eller försöker i alla fall. Saltvatten är rätt snuskigt asså... Marcus hostar och håller på för han svalde en massa... blääää.


Pyss!
Efter havet hoppade vi i poolen för att bli av med allt saltvattenäckel. Marcus nya kamera kan användas under vatten. Skitkul jöh!!
Efter poolen satt vi på balkongen och stirrade ut över havet som två fån i en evighet. Man blir lite lätt hypnotiserad av havet.
På med nya klänningen, och ut och käka på Gotham Steakhouse igen :) Avslutade med en liten runda runt hotellet!

Miami var helt fantasiskt underbart. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att flytta dit. Fast på samma gång skulle nog värmen göra mig galen och Marcus skulle duscha ungefär 24 gånger om dagen. 
Dag 4 i  Miami var egentligen ingen dag i Miami alls eftersom vi åkte hem då :( Nu är det tillbaks till verkligheten som gäller.
Marcus ringde från flygplatsen idag och är nu påväg till Kuwait och sen vidare in i Irak. Jag tror väl att han är i Irak inom 2-3 dagar. Det känns inte så bra såklart... men jag är stark och jag klarar det här, precis som han klarar det han nu måste gå igenom. Handskriva brev (kommer ni ihåg hur man skriver brev?), e-mail, kort, och video chat på yahoo messenger är det som gäller nu ett år framåt. Kommer sakna Marcus något fruktansvärt, och alldeles säkert vara orolig, men jag känner mig mer förberedd den här gången, och styr tankarna mot det positiva istället för det negativa. Nu kör vi babe!!

2 kommentarer:

Chris sa...

men åhhhhhhh va fina ni är och gud så härligt det ser ut alltså!!!

Bara en enda liten fråga....
När fyller Marcus år??

Jag tänkte att han kan få ett par nya solbrillor av mig då :P

LOVE YOU och jag hoppas vi ses snart!

Nya klänningen var äckligt snygg. Precis som du. Äckligt sa jag!

;)

Anonym sa...

Vad glad jag blir av det sista du skriver, att du känner dig starkare denna gång. Heja Frida, jag hejar på dig! Hårda tider kräver hårda och bestämda tankar.

O jag kan inte annat än att hålla med andra kommentarer, fina bilder och snygga ni är då!!! /Lindgren