onsdag 13 januari 2010

A Swedish Christmas


Julafton 2009!

Det är svårt att finna ord när jag ska försöka förklara vad detta är. Det är i alla fall en julgran. En julgran som INTE har rätt form någonstans. Hängmage, rak i ryggen och en julstjärna som borde kastats på tippen någon gång runt 1990 :) Men den har karaktär och känsla som kompenserar ;)
Desto bättre var Reuters julgran. Men fy skäms att den är av plast! Det är ungefär som att ha hot dogs istället för julskinka på julbordet. Forbidden!
Ni tror inte att Stoffe var lite nyfiken på julklapparna eller? Näääää, inte alls.......! Jorå. Det fanns alla möjliga ursäkter att hänga runt julgranen och klämma lite här och där. Många gånger skulle paket "bara flyttas"och då måste man ju självklart ta i alla paket för att kunna byta plats på dem. Självklart. Det förstår man ju. Jätteviktigt ;)Här, hemma hos syrran och Håkan, firade vi!

Winter wonderland!

Håkan är hårt hållen! Se bara så han sliter! Kokosnöten skulle på fruns begäran upp, och han klädde sig HELT enligt väderprognosen!

Moster med grabbarna. Och jaaaaa, jag vet att Vincent snart är längre än mig!!!!!

 

Stoffe skrev en liten bok som han skulle ge till tomten och visade för mormor innan. En tomte som för övrigt har en förkärlek till att stoppa ner stackars barn i sin säck. Stoffe var inte övertygad det här året heller att det var en så bra idé att följa med till tomteverksta'n, även om det säkert lockade lite :)


Julbordet med de fina julstrumporna som jag hade med mig från USA :)

Jag blir alltid tvingad ut på promenad på julafton. En tradition som jag motvilligt går med på bara för att alla andra verkar gilla det. Här är jag påbylsad och redo för kyla!!!!

Killarna fattar det här med vinterkläder betydligt bättre än mig :) De smällde upp en fräsching till snögubbe!
Julhelgerna är suger musten ur liten som stor. Stoffe slockna en stund, i en väldigt obekväm, men skitgullig, pose! :) Vem har sagt att armstödet på en fåtölj inte kan sovas på? Inte Stoffe i alla fall!


Ännu en jul i bagaget. Very nice jul dessutom :) Jag längtar till jag har en fetinglön så jag kan överrösa alla med minst två perfekta presenter var :)

1 kommentar:

Chris sa...

du ska ju alltid vara så långt före alla andra....

...julafton 2010????
huh?

Jetlag, som jag sa förrut.

Fina bilder, vackert med snö!
Och jag håller med, det var ju Vincent som var med i Idol :)