söndag 10 januari 2010

Piff & Puff

Nu har Chrissan knatat ner till tåget i bästa Michelin-style. Hon är så underbar! Vi har upplevt så mycket tillsammans under de tio år vi nu har känt varandra och hon är verkligen någon som förstår mig och vet hur jag tänker. Kanske för att hon ofta tänker precis likadant?Jag beundrar hennes insikt och hennes förmåga att inte bara snacka utan även "walk the talk". Hon siktar högt och tar sig alltid fram, oavsett omständigheterna. Vi har samma inställning till det mesta känns det som. Vi sumpar inga chanser och gör det vi vet krävs för att lyckas med våra drömmar och mål. Jag menar det fullt ut när jag säger att jag ser upp till Chris. Det enda misstag hon nånsin gjort var att flytta från mig i USA :(
Letade upp min gamla resdagbok på nätet och hittade lite bilder från början av 2007 när vi precis flyttade till Kalifornien. Check it out. A trip down memory lane :)


Utanför Michael Jacksons Neverland. Chris använde alla möjliga trick, men vi blev inte insläppta.


Här var vi preciiiiis nykläckta USA-bor. Februari 2007.


På Barney's. Stammishänget på 3rd Street.


Nej, vi gråter inte. Vi gapflabbar!


Innan utgång. De vanliga toakorten ni vet!


Kundvagnsrace på Marina Pointe. Jag vann säkert ;)


Solklar klassiker. Med två nya Mac-datorer vid vår sida lyckades vi kamma ihop ett bibliotek med PhotoBooth-tönt-bilder. Chris a.k.a the Horse.


Småflickor. Back in the day. Titta va smååååå vi var Chris!!!!

Kommer aldrig ge upp hoppet att hon en dag flyttar tillbaks till mig. Fila lite på den där idén om nästa sommar Chris. Ryck i trådar så löser vi det :)

2 kommentarer:

Chris sa...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

linda sa...

lylos er som varit utanför neverland! Har alltid varit min dröm, men jag kommer inte ditt förrän sommaren 2011 tyvärr. :-(