söndag 31 oktober 2010

Fucking fuck fuck fuck

Nu har jag förflyttat mig till Starbucks och tänker sitta här till jag börjar jobbet. FAN asså!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jävla skit va jag är trött! RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV. Som att jag behövde det här!

Nu har i alla fall första chocken lagt sig och jag har fått svar på vad som hände. Lägenheten över min hade problem med sin diskho igår kväll och nån snubbe kom dit och konstaterade glatt efter nån timme att "NU ÄR DET FIXAT!". Vad han inte visste var att allt skit han hade löst upp och allt vatten han kört ner i rören hade hamnat hos MIG istället. A L L T. Min värd blev inte alls glad och gjorde allt han kunde för att hjälpa nu på morgonen vilket jag är tacksam för. Nu är det fläktar överallt, men fortfarande en röra i min diskho. Min värd ringde snubben och skrek på honom så förhoppningsvis blir min lägenhet fixad idag. Fläktarna är uppe.

Men blir det inte mögel av sånt här?


Måste också tillägga att jag är så otroligt stolt över Marcus. Brevet igår hjälpte massor, läste det igen imorse. Det är få människor som skulle orka hantera vad han går igenom. Det känns otroligt skönt att äntligen ha en adress så jag kan skicka snigelbrev! Berättar mer sen, nu måste jag leta reda på alla sjukdomar man kan få av att bo bland mögel.

1 kommentar:

Anonym sa...

kolla den här sidan www.anticimex.se :) ett tips.