måndag 25 oktober 2010

I SEE YOU!


Jag har fått två confessions so far. En genom facebook och en bloggkommentar. Kan vi få lite fler? Halva grejen med en blogg är ju läsarna! Om du inte vet att jag vet att du läser, släng iväg ett hej! Släng iväg ett även om du vet att jag vet :)

4 kommentarer:

Maria Lindquist sa...

Hej Frida over there! Har du hittat nån "torrboll" mot spindlarna än? Jag läser din blogg jämt, så jäkla kul att det går bra för dig: go girl!!!
//Maria Lindquist,"gammal Anticimexkompis"

Anonym sa...

Men jisses, Maria Lindqvist!! Hej, Anna Lindgren här.. oj nu pratar jag med dig genom Fridas blogg - vad skoj!! Vart har du tagit vägen och hur är det?! :)

(Frida du vet att jag läser, every day!)

/Lindgren

Anonym sa...

Hej! =)

Jag har (maniskt) besökt din blogg de senaste månaderna, så det är väl inte mer än rätt att jag presenterar mig.

Jag heter Lil, är 25, född och uppvuxen i Sthlm, bor fortfarande här, men börjar känna mig lagom redo för nya tag, någon annanstans -rättare sagt i L.A, där jag alltid känt mig hemma.

Hursomhelst, nu när jag vågat mig på att kommentera så tänkte jag passa på att fråga om du har någon mailadress man kan nå dig på? Jag är nämligen i behov av lite tips från någon som har walked the walk.

Vänligen,
Lil

Maria Lindquist sa...

Tjenis frk Lindgren!
Hur är det med er alla gamla Anticimexare?! Har inte kontakt med en enda (jo Nilla i bland kom jag på nu) Leta upp mig på Facebook för sjutton så kan vi snacka mera. Kramis på dig!