tisdag 23 februari 2010

Hard work pays off!

Behöver jag ens förklara hur barnsligt glad jag blev idag när en 6 månaders Golden-valp satt brevid mig på min lektion? Ojojoj. Det var en "puppy in training". Blivande servicehund. Måste skaffa en fyrbent vän i framtiden.

 
Jag och lilla Dash. Vi polade ett tag förra året!

Jag har så mycket energi i kroppen nu. Marcus är världens bästa man och mitt liv går i exakt den riktning jag vill, dvs stadigt mot musikindustrin :) Jag hade möte med min internship/CV-guru Craig idag... och han sa att jag är mycket "marketable" och att mitt höga GPA kommer sätta mig framför många andra i processen. Jag är så glad att jag har lagt ribban högst upp från början, för det är verkligen värt det när man ska ta nästa steg. Med mitt GPA har jag bättre utgångspunkt än många andra och framför allt är det en garanti på att jag inte är en slappis. Craig sa igen, rakt ut, att jag kommer få det internshipet jag vill :) Like music to my ears!

Det skadade inte heller att få tillbaks min marketing economics midterm och se ett "outstanding" på förstasidan. Tackar! 38/40! Högst i klassen tillsammans med tre andra. I'm liking this!

I det stora hela - det går bra nu, kompis det går bra nu!

 
En väldigt "over the top" brudklänning som jag skymtade på Rodeo Drive.... inte min stil, men rolig att visa för att den var tooooooooooooooooookdyr.
Jag och Mackan snackade bröllop för nån dag sen. Inte om VI ska gifta oss, utan mer om bröllop i  allmänhet. Vart det ska hållas och så. Jag måste läxa upp honom lite tror jag. Han är inte lika romantiskt lagd som mig, utan mer den praktiska typen... men det ska vi nog ordna ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett bröllop ska vara allt utom praktiskt Mackan! det får du hälsa... klänningen ska göra ont av tighthet noch skorna ashöga, men vara SKITSNYGGT! DET är bröllop det! Hehe, nerå :)

Hälsa från Lindgren nu!

sara sa...

Jag är SÅ glad att det går bra för dig Frida! Du är verkligen värd det bästa efter allt slit =) Och snälla..börja planera bröllop i god tid så vi i kalla Sverige hinner boka in det i kalendern ;)

Kramar från den iskalla och KAOTISKA storstaden!