måndag 15 februari 2010

Godnatt världen!

Imorgon händer det mycket. Jag har kirrat allt som ska lämnas in imorgon. Jag blir lite förvirrad av min lärare i marknadsföringsekonomi. Jag behärskar ekonomi nu efter ett antal kurser i det ämnet... men det är fan inte lätt. Det blir inte heller så väldans mycket lättare av att läraren är från Singapore (svårt att hänga med ibland när alla r blir l), übersmart och inställd på att gära det så svårt som möjligt. Men men.... han säger att han delar ut två A'n i en klass på 30 elever. Jag vet inte... de andra får väl slåss om det sista, för ett är MITT :)

 Har ett rätt viktigt möte imorgon också... som förhoppningsvis kan sätta några, eller i alla fall ett hjul i rullning :) Jag ska ha med mig mitt CV. Fick lite panik då jag insåg att jag egentligen inte har haft ett CV sedan början av 2003 då jag började på Anticimex. Och det kan knappast kallas CV det jag använde för 7 år sedan. Panik! Hur f-n gör man professionella cv's i USA? Men!!! Kom på att jag gjorde ett under min business communication klass som jag gick sommaren 2008! Hittade det på mitt externa datorminne och jag blev nästan imponerad över hur snyggt det var! ;) Nu jävlar!

 Determination.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad orättvist... tänk om det är 3 elever som lever upp till högsta betyg... jävligt surt att inte få det betyget om man är värt det...?/ Lindgren