måndag 28 mars 2011

Beautify yourself

Det här med gel polish är ingen lek hörni! Det här lacket har suttit nu i över två veckor utan minsta lilla skråma. Underbart! Nästa gång ni köper nagellack, fråga efter gel polish. Jag vet iofs inte om det finns i Sverige, men ni kan ju alltid kolla. 


Det är så roligt med manikyr och pedikyr här i USA, för det kostar i stort sett ingenting :) Ansiktsbehandlingar, massage, naglar... you name it, allt sånt "lyxigt" är svinbilligt här. I förrgår gick jag till en nagelsalong för pedikyr... 120 spänn. Och då får man inte bara fina naglar utan även alldeles underbar fotmassage. I love it!
I Sverige håller vi inte på med manikyr och pedikyr i så stor utsträckning som här, men om ni brudar vill unna er något så spendera pengar på lite "göra-sig-snygg"-lyx!

1 kommentar:

Alexandra sa...

Det finns ett likande system här hemma i Sverige också, Shellac. Det är Creative som tagit fram och det sitter kanon :).
Jag kan ju tyvärr aldrig ha lack när jag jobbar men kan ju istället ha en massa roliga färger på den permanenta franska :). Det är perfekt att vara "nageltant" ibland ;).

Ha det underbart!
Många kramar Alex