onsdag 7 april 2010

Jävlar anamma is the shit

Nu har Marcus åkt iväg för att delta i någon typ av militärtävling i Wisconsin. Han kommer hem på måndag igen. Jag ska sola hela helgen... vill inte vara inomhus, min lägenhet är högst deprimerande. Som ett j-a hål. Spindelhål.

Fokuserad. Nu jävlar.

Tydligen säger reglerna att militärer som är med i the Reserves måste vara hemma i ett år innan de kan bli inkallade igen. Marcus hann vara hemma 1 år och 1 månad. Så som det ser ut nu kommer Marcus åka iväg redan nästa månad för "training" med sitt nya kompani. De är stationerade i Bakersfield här i California, men de gör sin training i El Paso, Texas. I juli åker de till Irak eller Afghanistan. Det är allt han och jag vet nu. Jag tror vi har ca fyra veckor kvar tillsammans och därefter är det ett år ifrån varandra som gäller. Det är sjukt snabba vändningar.

Men det är bara ta tjuren vid hornen. Jag har bestämt mig för att se det positiva i det hela, och köra på. Ska bara se till att ha svar på frågor jag funderar över innan han åker, och sen är det bara börja skriva brev och skicka "care packages" igen. Och räkna månader och dagar och allt sånt där skoj man håller på med som "army girlfriend".... 


Ska spendera året ätandes nutella. Gräva direkt ur burken, det är bäst så.

1 kommentar:

Anonym sa...

Frida, tur att du skrev vad fan det vär var, ser ut som en hundbajskorv./Lindgren :)