lördag 12 september 2009

Bilverksta'n is my friend!

Min Upper Division Writing Requirement Exam gick som en dans imorse! Mina skrivarkunskaper sitter där de ska, och jag är inte förvånad att när jag först kom hit var det journalistik jag var inställd på! Jag har lätt för att skriva på beställning och utreda en fråga... nu får vi hoppas att jag blir godkänd. Blir jäklarns förvånad om jag blir kuggad.

Påväg hem hände det som inte fick hända. Det small och mitt hjärta hoppade upp i öronhöjd. Fan asså. Jag älskar att ha bil, men få manicker gör mig så nervös. Är ett hjul löst? Har motorn ramlat ur? Är det växellådan? Kommer den explodera? Ska jag stanna? Köra? Skrika på hjälp? Vem ringer jag? HJÄLP!!!

Hur som helst. Jag körde till min meck (som ÄLSKAR min business) och en timme senare var ljudet borta, Jackson fit for fight igen.... och jag 150 dollar fattigare. Nu har jag bestämt mig för att göra allt jag kan för att smutskasta Ford på Santa Monica Boulevard. Krig. Det är vad det är. KRIIIIIIIIIIG!

Annars. Gino is back! Och här har vi en kille som äntligen har förstått vart paradiset VERKLIGEN ligger :) Welcome back my friend! Och till alla flickors pojkvänner - lås in din partner, the Italian Stallion is back in town!

VaGino och Chris-Piss på Mulholland Drive. En är tillbaks! One to go. När Chris är tillbaks är jag nöjd igen :) Komsi komsi!

2 kommentarer:

Chris sa...

dom verkar inte ha vart så bra där på Ford. :( fasiken vilken otur!
och Jackson protesterar, hoppas det var sista gången!

jag hade gärna gjort dig nöjd redan nu och kommit idag :) försöker komma på en bra plan och fundera vad jag skulle kunna hitta på.

ska kolla en grej med skolan på mån och sen hoppas jag att jag kan boka 10 dar i LA i slutet av okt/nov. Mer kan jag ju inte vara borta från praktik/skolan nu...

ha en skön söndag, babe!

Anonym sa...

Har Marcus låst in dig nu då? ;)