måndag 5 juli 2010

Min feta (?) syrra

Det märks verkligen på min besöksstatistik när jag inte bloggar på några dagar. Den går i botten, kan man säga :) Jag vet inte vilka som läser min blogg.... för det mesta lämnar ingen kommentarer (Lindgren är den enda som är duktig på detta) så jag har noll koll på vem som läser. Men vissa dagar har jag runt 60 läsare, inte så mycket i bloggvärlden, men mycket för mig :) Jag vill veta vilka ni ääääääär :)

Hugo Rosas bloggar ju som ni kanske vet (eller inte vet?) Kolla in det här smickrande inlägget om min syrra :)

Skrämdump från Hugos blogg. Shit. Det är ju riktigt otäckt. Vart förvränger man bilder såhär? Jag vill veta - det är skitkul juh!!!

Självklart har Hugo förvrängt bilden, för min syrra är het, inte fet :) Kortet på Cilla och mig är taget sommaren 2008 på en kryssning.


Jag har bara softat idag. Sovit på soffan och ätit tre ton glass, så snart kanske jag ser ut som syrran på Hugos förvrängda bild? :) En riktig slappdag med andra ord. Rätt skönt, för jag har sprungit runt som en skottspole de senaste månaderna. Imorgon klockan 11 på morgonen har jag möte med min internshipklass på skolan. Blir nog en kort träff, snabbt avklarat. Ska nog dåsa på stranden efter det....


Nytt nagellack från OPI. Somrigt och sitter flera dagar, speciellt om man använder OPIs underlack (så länge man inte börjar kladda runt som en femåring innan det har torkat, som jag)1 kommentar:

Chris sa...

men shit vilka snygga naglar du har kvinna!!!
hur gör du? :)

Fina bilder från See you soon-middagen. Vet du vad? På torsdag ska Lotta äta middag med Lisbeth (mormorn) hos hennes mamma. Jag hoppas jag hinner förbi efter jobbet och säga hej!