måndag 20 december 2010

Brudarna och Isak

Det var längesen jag hade så kul som jag hade igår. Mina brudar är så underbart sköna. Det skadade ju inte heller att min nya polare Isak hängde med oss de första timmarna. Han och jag är grymt tighta nu. Bästa polers, utan tvekan :)
Han vänstrade med grisen en sekund där, men vi gör ju alla fel ibland.
Jag och min nya prins.

Kanske världens charmigaste knutte med ett leende som kan smälta alla hjärtan. Det var så underbart mysigt att hålla en liten bebbe i famnen. Jag skulle kunna bära runt på honom 24/7 tror jag. Tuff kille!!
Mina tuffa brudar. Det tog några försök men på den här bilden lyckas vi alla få med fejjan på kortet :) Ni är bäst!!!! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh TYCKA OM kortet på oss fyra!!! Åh vad kul det var igår och åhhhhhhh 2004!!! Vad kul det var att titta på kort och prata minnen, och du.. jag hade allt lite ont i huvudet när jag vaknade idag, I LIKE då har det varit en bra kväll. Tack för en treeeeeevlig kväll, snaaaart igen. Vi måste synka våra kalendrar och leka mera! /Lindgren

Anonym sa...

usch, näää kom till malmö nu! Jobbigt när du kommer hem och vi har så här AStrevligt, då kommer jag ju på hur mycket jag tycker om dig och hur sjukt mycket du fattas i mitt liv när du är i USA!...grrr
Hade en grym kväll och hoppas att vi snart kan hänga igen och dricka vin i 12 timmar!
PUSS/Lundell