onsdag 8 december 2010

Nytränad och helt förstörd

Jag är så jävla stolt. Jag startade Brazilian Buttlift-programmet idag som jag sa att jag skulle. Nu känns min bak och mina ben som spagetti, jag ser suddigt med vänster öga och jag har ont i huvudet. Träning är bra för kroppen!

Jag insåg ju rätt snabbt att man måste kunna koordinera kroppen om man ska hålla på med det här. Att gå som en krabba fast upprätt och dansstegshoppa åt alla möjliga jävla håll samtidigt som alla armar ska gå åt motsatt håll var lite förvirrande. Man blir hela tiden tillsagd att "dra in naveln till ryggraden" och jag har ännu inte riktigt fattat va fan som menas med det.

För det mesta stirrade jag bara med mördarblicken på tv'n och undrade hur FAN de tror att JAG ska kunna guttaperka runt som de gör!? Mitt absolut största problem är att mina ben ville lägga av efter 1 minut. På riktigt.

Hysteriska skrattanfall varvades med svordomar riktade mot alla kärringar (läs: skitsnygga bruttor) som hoppade runt som ingenting, allt medan jag kämpade för att hålla mig upprätt och inte tappa balansen eller dö av ansträngning. Jag är nog verkligen världens mest otränade person. Jag andas inte heller när jag tränar. Det blev lite jobbigt i längden.

Om någon hade haft en gömd videokamera i min lägenhet ikväll hade ni haft asroligt :) Jag måste sett ut som ett absolut pucko. Jag kände mig så sjukt ful och trög och svag. Men det var rätt kul ändå. Imorgon kör vi igen. Här är en nytränad jag :) Jag vet, jag är själv i chocktillstånd :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser suddigt med vänster öga???
Hahahaha sis, kämpa på och se för fan till att du spelar in nästa gång!!!

Anonym sa...

Det kanske är det som dina grannar gör när det lever om så in i h*lvete, brasilianska rumplyftet. Det tror jag. /Lindgren