onsdag 9 juni 2010

Jag är nog faktiskt världens bästa granne

I måndags när jag satt på kontoret svängde Eric Benet förbi. Jag väntar fortfarande på att Ellen Degeneres ska poppa fram bakom någon palm. Hon spelar ju in sin show i WB's studios precis brevid kontoret :)På en skala från 1-10 - hur mycket Lenny Kravitz-komplex tror ni han har? :)

Ok. Måste avreagera mig lite. Jag blir så sjukt irriterad på folk som inte visar hänsyn mot grannar och folk man bor med. Huset jag bor i har väggar av papper och tak av wellpapp. Fattar ni galoppen? Det är L Y H Ö R T. Idag är det onsdag, och grannen ovanför mig (som dessutom är nyinflyttad) har massa polare hemma. Ok. Inflyttningsfest. I get it. Men seriöst.... en onsdag?????? De skulle lika gärna kunna vara i mitt rum. Jag hör varje ord de säger. Som tur är måste jag inte ställa klockan imorgon bitti. Jag ska vara snäll och försöka att inte bry mig om ljudet, men är det inte väldans ogenomtänkt att vara så högljudd en ONSDAG?!

Det var något jag tänkte berätta men i vanlig ordning kommer jag inte ihåg vad det var. Hade en fight med en ekorre på skolan igår igen.... de ger sig aldrig. Har kirrat tre oljebyten, tre biltvättar, två däckrotationer, en bromskontroll och tre påfyllningar av spolarvätska och andra "bilvätskor" för $25 dollar. Jäkla bra måste jag säga :)

Imorgon har jag försökt dra ihop ett gäng från jobbet för att se Lakers-matchen men alla är tråkiga och svarar inte så det blir bara jag och Kelly! Mycket kort ska det bli! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Varför har du bytt olja 3 gånger Frida? :)