torsdag 3 juni 2010

University of Scary Squirrels

Ok. Dessa ekorrar. De är verkligen överallt på campus, speciellt där man tycker att de INTE borde våga vara. Ser de inte att vi människor är mycket större och farliga?
I Sverige sitter de i granar och käkar kottar, här trakasserar de stackars studenter med väl planerade anfall. De är stora, läskiga.... och de MUCKAR! Idag var det en liten sate som på fullaste allvar muckade med mig. Han (hon?) spejade på mig och min mat, fintade och attackerade. När jag slutade sparka i luften åt ekorrens håll tog den direkt chansen och avancerade! Värsta krigsekorren. Det som är mest obehagligt är att de följer en med ögonen. De skapar ögonkontakt och det ser ut som de säger "and now what... sucker!" med ögonen.

Här är en lycklig liten sate som hittade en massa M&M's liggande på ett bord. GISSA om han har rännskita ikväll? :) Moahahaha! Skadeglädje!
Det syns inte på det här kortet, men när jag gick närmare för att ta kort stirrade den mig rätt i ögonen, som för att se vad jag höll på med, men flyttade sig inte en millimeter. Helt orädd.

Påväg till skolan såg det ut såhär på 405:an. Bilkrock med fem bilar inblandade ledde till enorma köer och det var inte mysigt i min bil utan AC :(


Idag har varit en lång dag... full fart sen klockan 8 i morse.... jobb, sen skola. Nu är klockan snart elva, jag är nyss hemkommen och det ska bli såååå nice att sova. Önskar att Marcus var här. Finns inget bättre än att somna med hans arm runt mig,

1 kommentar:

Anonym sa...

Känns som att bilköerna förföljer dig... tänkte på vägen till jobbet förut, HEMSKA tanke!! aldrig igen.../ AL