måndag 20 juli 2009

Han var en pappa

Ta en stund och kolla på de här klippen. De visar en bild av Michael som få vågar inse är sanningen. En sanning som visar att han egentligen är en ganska normal person. Om än med ett onormalt liv och yttre. Kan du se förbi det?
Nästa klipp är från en intervju gjord av Barbara Walters som jag verkligen gillar. Michael pratar om bl a paparazzis och hur han vill skydda sina barn från dem. När den här intervjun gjorde fanns bara Prince och man ser verkligen hur stolt Michael är över att vara pappa. Det är väl det många inte förstod och vägrade inse - att han var en pappa som älskade sina barn över allt annat.
Michael ville inte dö. Han var fast i ett beroende, framtvingat av ett liv som inte ens går att försöka förstå, men han tog inte frivilligt en överdos. Det finns inte ens chans. Han ville göra turnén för sina barns skull. Om det inte hade tagit 30 minuter för läkaren att ringa ambulansen, hade Prince, Paris och Blanket kanske haft kvar sin pappa och fått möjligheten att se honom på scenen framför ett hav av fans.... bestående bland andra av mig.


Inga kommentarer: