torsdag 23 juli 2009

Good morning peeps!

Vaknade 7.20 och kände av en urinvägsinfektion. Fan asså, jag har inte haft en sån på över 1,5 år. Nu, en timme senare, efter sjuka mängder vatten och överdosering av tranbärspiller och c-vitamin känner jag den inte längre. Jag vet om det är en "riktig" infektion skulle jag fortfarande känna den, så förhoppningsvis försvinner det helt.

Ikväll är det L'Effleur des Sens show. Hoppas Ellinor och Pernilla gillar det! Jag ska som vanligt stå i dörren! Showen gjorde ett gästspel hos Dita Von Teese igår så förhoppningsvis kommer fler folk ikväll!

Jag M Å S T E fixa mitt hår snart.... det är verkligen inte gulligt nu. Marcus valde att beskriva mitt barr som "a train wreck". Det stämmer nog. För övrigt bjöd Marcus mig, Ellinor och Pernilla på restaurang igår :) Jag är imponerad av brudarnas engelska och de är inte alls så blyga som de sa att de skulle vara när de skulle bli tvungna att prata engelska! Finemang!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vaddå, gillar han inte ditt, electric-afro/större än dina axlar-hår? Vilken kille du har!! Jag gillar ditt bighair iaf Frida det vet du. Snart ses vi, hoppas jag!!

Anonym sa...

Vad hade du gjort då da? *säger med balla balla-röst*