tisdag 30 juni 2009

Music and Me

Ännu en dag med mycket tankar och mycket saknad. Idag kom kort ut från repetitionen Michael gjorde två dagar innan han dog och det gör ont i mitt hjärta när jag ser hur glad och full av liv han ser ut.Det här är taget den 23:e juni, då bandet, dansarna och Michael repeterade hela showen, från början till slut. Allt filmades och rykten går att det kommer släppas en dvd. Dagen efter, den 24:e, var Michael tillbaks i Staples Center och repeterade. Om han inte så tragiskt hade gått bort den 25:e, hade han säkert stått där på kvällen i torsdags för att reptera igen. Nu blev det inte så, men Michael fick spendera sina sista dagar där han trivdes bäst - på scen, med sin musik.

Jag är glad att jag har en pojkvän som har sett Michael två gånger, och till min förvåning verkligen förstår vad jag känner nu. Vi har haft långa samtal om vad Michael har betytt för hans familj, honom och mig.
På onsdag ska jag åka till Michaels barndomshus i Encino. I veckan kommer han begravas, och inga detaljer har kommit ut, men jag vet att jag kommer vara där.

AEG har bestämt sig för att ge alla som hade en biljett till konserterna i London möjligheten att få sin biljett även fast konserten aldrig kommer ske. Att AEG väljer att trycka 750,000 biljetter till konserter de aldrig kommer tjäna pengar på, är något jag aldrig vågade hoppas på. Nu får jag mina biljetter i alla fall. Närmare blev det inte.

2 kommentarer:

Katta sa...

Vill vara dar och ga dit med dig. Det gor ont i mig med, mycket.

Anonym sa...

Hej. Jag sitter i valet och kvalet att flyga till Neverland för ceremonin. Hittade din blogg. Du/ni verkar redan vara där. Om du/ni har lust att åka till Neverland med mig så maila:
evakunda@gmail.com

Tack.
Eva, Malmö