onsdag 25 juni 2008

Flink!

Nu har Rikard och Björn varit här några dagar och igår åkte de till syndens stad - Las Vegas. Jag är nästan säker på att mycket de upplever där kommer censureras, men jag ska göra mitt bästa för att locka ur dem alla skandalösa detaljer!
De fick sig i alla fall ett litet "LA-moment" för några dagar sen när vi satt brevid Pink på en restaurang vid stranden nere vid Venice :) Björn trodde inte sina ögon, men han såg rätt!

Jag och Katta överträffade oss själva idag när vi faktiskt gjorde det vi annars nöjer oss med att prata om. Gå till gymet! Idag gick vi, och imorgon kommer det göra ont!

Jag har haft några jobbiga dagar då jag tänker på Marcus mest hela tiden och liksom inte ser något slut på oron och längtan. Det roliga var att när det var som värst damp det ner ett kort i brevlådan med några väl valda, otroligt fina och genuina ord från honom. Första riktiga brevet och det var alldeles underbart. Så genomtänkt. Så lugnande. Underbart.8 kommentarer:

Anonym sa...

Bilder baby, ge mig bilder på´n!

Josie1 sa...

Å HERREGUD FRIDA du tog dig till gymmet igen, jag är stolt! Hoppas ni har det bra och att skolan går bra. Saknar er

Josie1 sa...

varför varför vaaarför går de inte att kommentera din blogg

Josie1 sa...

JAHAAAA I GET IT du måste acceptera den hahaha eller?

Josie1 sa...

JAHAAAA I GET IT du måste acceptera den hahaha eller?

Anonym sa...

VADDå Michael Jacksson 4 juli...vad pratar du om??? Hoppas för din skull =) ska ni till vegas eller?

Jag har inget internet så kan inte höra av mig, blev ju ingen hit när jag försökte gå in på nätet på mobilen...därav konstiga kommentarer till folk hahaha, dig bla =) Gick inge bra dedär.

Ha de bäst!
puss å kram vill oxå träffa pink =)

Anonym sa...

Ge oss bilderna då för satan! / Anna

Anonym sa...

Hej varav denna icke uppdatering?? :( det har väl inte hänt nåt borta i staterna?