tisdag 17 juni 2008

Företagspresentation + Frida = sant

Business 32 heter business communication men de borde byta namn på den till "stand in front of class and present your business proposal".
Jäklarns. Det här är ju skitläskigt. Jag ska hålla en egen företagspresentation. Uppklädd och hela skiten! Jag var en millisekund från att gå och skriva av mig från klassen, men sen tänkte jag på vilken jävla tönt jag vore om jag gjorde det så nu är det bara att köra! Det ska kanske till och med bli lite kul :) Och så säger jag enbart för att intala mig själv att det känns bra. Livrädd är ett mycket mer passande ordval.

Accounting verkar vara rätt kul faktiskt. Förstår det här med siffror nu, så det kommer gå bra. Mycket att göra nu under sommaren bara...

En annan sak som är rätt kul är svensk avundsjuka. Dags att göra något åt saken va? Skaffa ett eget liv istället för att önska du levde mitt.

Josse och Sara har tagit sig över pölen tillbaks till Sverige för en liten stund. Jag håller ställningarna här. Jag kollade Myspace Josse! Trevligt. "Once you go............."

Godnatt!4 kommentarer:

Anonym sa...

Du tänker dig bara klassrummet som en catwalk och sen kör du skiten ur alla småfjantar i klassen och visar dom vem som ÄGER!!!!!
Det kommer gå så bra och tänk sen vilken känsla när kursen är över - skitbra att du inte gick ut och gav upp!!

haha, once you go.. vad är det nu du spanat in? Tror att jag måste ta ett snack med Josse nu när hon är hemma =)

Blev så glad när du ringde, jag längtar tills vi ses igen!
Pusspusspuss!

Josie1 sa...

haha va rolig du e, ja ringde "myspace" trevligt trevligt

Josie1 sa...

haha va rolig du e, ja ringde "myspace" trevligt trevligt

Josie1 sa...

haha va rolig du e, jag ringde "myspace" trevligt var det !!!

Puss på dig