tisdag 27 november 2007

Snart är det JUL!

Chris och jag har precis kollat igenom frågorna till vårat näst sista Political Science prov; the Presidency, the Congress och the Courts! Jag kan utan tvekan det amerikanska systemet bättre än det svenska nu och jag kommer nog gråta en liten tår när vi har sista lektionen med vår kära Tahvildaran-Jesswein! Han vet hur man gör politik roligt och det är inte lätt!

Vi konstaterade även glatt idag på vår kommunikationslektion att vi bara har tre lektioner kvar med vår feminist-skit-lärare! Idag blev inte lyssnandet på hans irriterande artikulerande och ointressanta "kunskap" direkt bättre av att han bjöd på en PTH utan dess like. Pung Till Höger. Tvi!

Igår var det trevligt på bussen! Igen! För att göra en lång historia kort. Man. Utslag. Fullpackad buss. Man med utslag alldeles för nära. Byte av buss. 1 timme att komma hem. Sanering av Frida. Ni F A T T A R inte innan ni har varit med om det.

Annars värmer solen upp mitt California till cirkus 20 grader på dagarna, trots att det är lite småkallt när vi går till skolan. Finals week närmar sig, så nu är det slutspurt! Jag försöker förstå att jag har gjort mitt första år på college, och med FINESS dessutom!
Jag var hos en rådgivare på skolan i förrgår och nu har jag tagit BESLUTET. Det som alla i familjen (Gino, Kalle, Chris, Katta och jag) debatterar dag ut och dag in.... Vart ska man göra sin transfer? Jag har äntligen hittat min utbildning och våren 2009 blir det California State University Northridge!! Min bachelor degree om tre år kommer vara i journalistik och min inriktning är public relations. Jag ska MAXA min utbildning och lägga till en s.k minor... det blir nog kanske något inom business, för jag vet att jag pallar matten om jag bara ger mig F-N på det! Så ja... sikta högt känns som min grej just nu! ;)

Jag längtar så mycket till jag kommer och hälsar på i Sverige!! Julafton får gärna vara imorgon, jag känner redan lukten av gran och rödbetssallad! Jag blir så GLAD bara vid tanken på att vara med min knasiga familj och jag tycker vi ska spela TP! När vi ändå håller på borde vi spela lite Pictionary eftersom jag och syrran besitter sånna väl utvecklade tecknarkunskaper! Julafton, var vänlig, infinn dig NU.

2 kommentarer:

Anna sa...

Men gris, träffa oss också jö!!

Anonym sa...

Heej, din pappa är med i LT idag :) Coolt! Du kommer komma hem till en kändispappa! :)
Hoppas allt är bra med dig kram kram Emma