söndag 18 november 2007

Nu har julen....

.....kommit till Californien och det vet man när Starbucks introducerar årets "holiday specials" i nya juliga, snöiga muggar. Det man inte har på marken får man ha på kaffemuggen! Peppermint White Chocolate Mocha är starkt beroendeframkallande!

I fredags var jag och Mr. Mitchell på LA Auto Show. Så till jul kan ni välja fritt från min önskelista:

En Lincoln Navigator skulle passa min familj

Nya Mercedez E-Class 63 är en av Marcus favvisar

Rolls Royce Phantom var det SJUKASTE jag har sett. Den är så gigantisk det går inte att förstå storleken på den här bilen innan man står framför den. Jag tycker egentligen att den är rätt ful, men skulle kunna tänka mig en ändå, mest för att den har ett paraply i dörren. Sånt behöver man ju... verkligen
Den här saken tog de bort taket på så att man ska få minsta möjliga vindmotstånd och på så vis maxa farten. Men hur skönt kan det vara? Det gäller att inte öppna matintaget när man ligger på motorvägen, och glöm inte störtkrukan som hittas bakom sätet!
Marcus och Jaggan! Ruskigt snygg färg på bilen, men det syns inte riktigt på bilden
Jag provsatt Hummern... skulle jag ha en skulle jag köra på allt och alla. SATAN vilken bjässe!

Den här funkar också under julgranen :)

Igår jobbade vi på en fest i Thousans Oaks! Det var det vanliga med servering och undanplockande (dock INTE servetter för min del) men den här gången var det lite roligare gäster än judarna. Borgmästare, skådespelare från Dallas, Frankie Avalon och Frankie Valli (han är med i Gudfadern, så Gino försökte sno hans namnskylt som souvenir). Jane Seymour (Dr. Quinn) skulle varit där med hon kunde inte av någon anledning...
Jag tycker mitt jobb är roligt faktiskt... fast ibland blir jag förbannad på översittarna och då gör jag som jag gjorde igår - "glömmer bort" deras beställning och undviker deras bord för resten av kvällen =) Funkar fin-fint! ;) Jag vet, jag är en riktigt buse ;)

1 kommentar:

Anna sa...

STÖRTKRUKA! Du minns väl att man bara har störtkruka i Våldvo DTA väl?! I moderna bilar med typ servo och batteri behövs det inte!
Inte glömma sånt Frida, jag har ju tränat dig i detta!