onsdag 21 november 2007

Grattis pappa!!!


Grattis pappa! Med åldern kommer skönheten!

Vi har skrivit på för en ny lägenhet! ÄNTLIGEN! Inflyttning den 15 december! Lägenheten är på 180 kvm, så ni kan komma och hälsa på nu :) Underbart fin!

Igår (tisdag) var min sista skoldag denna vecka eftersom det är Thanksgiving här i staterna! Det här med turkey och stuffing har inte riktigt bitit sig fast på mig ännu, så jag skiter i det helt enkelt :) Men jag fick mig en liten överraskning i alla fall! Marcus busade till det (som vanligt) och tog med mig till Bonaventure Hotel & Suites i LA. Efter att jag överlevde världens snabbaste hisstur på utsidan av byggnaden upp till 45:e (!!!) våningen åt vi en god middag på L.A Prime Steakhouse, med utsikt över Los Angeles by night. Efter att ha lämnat jackor och väska på hotellrummet gick vi till en bar. Efter cirka tre minuter börjar jag undra varför skyskraporna utanför fönstret skiftar form?? Självklart SNURRAR golvet så man får utsikt åt alla håll utan att behöva flytta på sig! Only in LA ;)

Här är baren med det snurrande golvet!


1 kommentar:

Chris sa...

Frida...om du nu ska hooka up din farsa med ett kap kanske du ska tanka lite vad du lagger ut for bilder pa honom!??! Han kanske inte vill ha tanten som bor i korsningen Washington/Lincoln...hon ar nog den enda som skulle tanda pa det dar freaket pa bilden. Hjalp!

=))))