torsdag 8 november 2007

Någon som vill skicka en Electrolux?

Det här med teknik och framsteg har inte riktigt funnit sin väg över Atlanten till "utvecklade" USA. Jag har aldrig kommit överens med tvättmaskinerna i detta land, men nu är det fasikens K R I G!

Jag är van vid att kläderna trasslar in sig i varandra så man får leka "lös upp knopen" efter varje tvätt. Jag vet att det aldrig blir lika rent som med April (eller va heter det nu igen...?) och Via i en hederlig Electrolux som man matar från SIDAN, inte UPPIFRÅN!
Men nu ikväll gick det för långt! Mina absoluta favvis-shorts kom ut ur maskinfanskapet TRASIGA! Mina bästa Abercrombie shorts.... *sorg* De har slitits upp i sömmarna, så nu är de super-korta!!! Jag älskar dem så mkt så jag kommer säkert försöka använda dem fast det egentligen inte går. Det blir bara lite mindre tyg, har aldrig varit en problem för mig ;) Remember my beloved Diesel, people? ;)

Inte bra inte bra.... någon som vill UPS:a en tvättmaskin kanske?
ps. Diesel-jeansen förresten... de finns inte mer :) Ett minne blott, ett kärt minne! Jag tror jag älskade dem så mycket för det var de första jeansen som jag fick en röv i. De var bra på att ge illusionen av att något fanns där som egentligen inte alls fanns... ;)

2 kommentarer:

Anna sa...

April, är du helt bakom flötet eller? Ariel heter det väl ffs?
Sen tror jag att shortsen bara kommer att uppskattas, eller så köper prisen ett par texas-shorts till dig nu när han varit dum och åkt bort! :P Ska du se!

Puss

Chris sa...

vad vad vad har hänt? vadå trasa sönder? en sak om shortsen blir mindre men va fan gör vi om stringisarna trasas sönder i tvätten? då får vi ju gå utan trosor...hm...vågar man tvätta nu?