lördag 27 augusti 2011

Skam Artist takeover i New York

Hmm... vart ska jag börja... från början är väl bäst antar jag.

Jag flög med Virgin från Los Angeles till New York i söndags. Jag kommer ALLTID försöka flyga Virgin från och med nu. Vilket flygbolag alltså. Lädersäten (även längst bak, inte bara first class), rosa och lila neonlampor (låter helt galet men det ser ut som en klubb i kombination med de svarta lädersätena), superservice (av flygvärdar/värdinnor i svarta byxor och t-shirts... love it), en datorskärm i sätet framför där man bland annat beställer mat, spelar spel, kollar på tv eller film, chattar med andra passagerare i andra säten, och dessutom har Virgin grymma incheckningsdiskar på flygplatserna. Go Virgin, säger jag bara!

Landade i ett regnigt New York och drog vidare till hotellrummet i Fashion District. Vilken dåre till taxixhaufför alltså. Många säger att LA-bor kör som galningar men ooooooh nooo baby. New York tar priset!!
Jag och Joanne som jag delade rum med gick till en pizzeria på kvällen och åt en sååååå god pizza. New York består av mycket italienare så pizzorna är tokgoda! Trapporna på husfasaderna är så himla New York tycker jag. Något som verkligen skiljer LA och NY är höjden på byggnaderna. I LA är allt väldigt lågt och det känns öppet. I NY är det precis tvärtom, med höga byggnader och vad jag tycker en liten "instängd" känsla, men absolut inte på ett dåligt sätt... det kan ju vara mysigt också. Inte att vara instängd alltså.... äh... fan.. orkar inte förklara. Ni fattar.
På tisdagen jobbade vi från hotellet hela dagen. Ingen sightseeing.. nothing. Jag såg faktiskt ingenting i NY. Bara klubbarna vi var på och lite av Times Square (mer om det senare).

Jag och Taryn var ansvariga för gästlistan i dörren på Beauty & Essex där middagen hölls. Verkligen ett coolt ställe. Utanför ser det ut som en pytteliten antikaffär, med massa plåtter och skrammel i glashyllor. (Om man tittar närmare kostar ingen av detta skrammel mindre än 60000) De som stod på listan fick gå vidare in till själva klubben/restaurangen och herre jävlar vilket drag det var! Mer om det senare.

Dörren var ju intressant... jag fick träffa många av de jag mailar och pratar med på telefon om dagarna och även de DJs jag är ansvarig för. Hälsade på Lil Jon när han kom, mycket trevlig liten sak och jag fick bita mig i tungan för att inte skrika "yyyyyeeeeeaaaaah" ;) (Tänk 2004. Usher. Yeah. Fattaru?)

När jag äntligen kunde gå in och äta själv fanns det inte så mycket mat kvar, men det fanns fortfarande sprit :) Min chef betalade för alla gästers (ca 250) sprit och mat. Tequilaflaskor på varje bord. Direkt när jag satte mig hällde mina två djs Nathan Scott och Tony Arzadon upp tequilashots och det var gasen i botten. Autobahn ungefär.

Jag och Joanne som var Tony och Nates förra agent.

Nathan och hans flickvän Amanda. Nathan spelar mycket i Vegas.

Tony längst till vänster i grått, Nick, Joanne and moi. Ser ni don julio-flaskorna? Inte bra. Tony spelar precis som Nathan mycket i Vegas.

DJ Skratchy längst till höger, DJ Turbulence brevid honom, sen Joanne och någon promoter som jag glömde namnet på.

Joanne och DJ Roctakon.

Efter kanske 1,5 timmar på Beauty & Essex var det dags att dra vidare till Avenue där efterfesten hölls. SHIT. Jag har aldrig varit med om ett sånt jävla drag NÅGONSTANS. EVER. Det dansades på sofforna. Usher, Jermaine Dupri, Lil Jon och Miguel var där. Usher och Miguel uppträdde (vilket jag MISSADE. Fuck. Fuck. Fuck. Fuck) Så sjukt rolig kväll!

Här är jag, Kevin (en annan agent på kontoret) och Joanne påväg till Avenue. Kort och svart. Det var det som gällde :)

Till höger är Errol (agent på kontoret) och DJ Cheapshot till vänster. Han turnerade med Backstreet Boys och New Kids On The Block som deras officiella DJ i somras.


Kort på Miguel, Usher, Jermaine Dupri och Lil Jon från festen. Jag tog inga kort... faktum är att jag inte fattade att Usher och Miguel var där förrän dagen efter, även fast de satt vid bordet brevid mig. Kanske beror det på att jag var lite upptagen med att dansa på soffan :) haha! Här röjer jag, Kevin och Cheapshot... Jermaine Dupri DJar.


Jag och Kevin!

När jag såg de här två visste jag DIREKT att de var skandinaver, och mycket riktigt! Norrmän så det ryker om det! De jobbar tydligen på en klubb i Oslo som jobbar mycket med Skam Artist. Så himla roligt att träffas! Kan inga svenska promoters höra av sig till mig så vi kan skicka lite Skam Artists till Stockholm?!

Dj Vice i mitten. Errol DJade lite...
Och kolla HÄR vad oväntat! Tom Blomqvist från Turingeskolan! De kom tyvärr inte in på Avenue, så vi träffades en snabbis utanför och sa hej hej! Tacka facebook! :)

Vid fyra på natten sprang jag runt här, på Times Square, barfota. Skorna gjorde för ont efter ett tag. Coolt att se... men jag vill åka tillbaks och se UTAN alkohol i omloppet.Mådde skit dagen efter. Surprise, liksom. Jag festar såhär ungefär en gång vart femte år. I tisdags kom jag ihåg varför. Bakis suger.
Påväg tillbaks till taxin såg jag de här trapporna. Very NY.


Jag ska DEFINITIVT tillbaks till NY. Finns SÅ mycket att se!

Inga kommentarer: