söndag 7 augusti 2011

San Diego Wild Animal Park

Jag var ju på zoo förra helgen med Mackan, hans syster och hennes dotter. Jag tycker ofta att zoo är lite tragiskt för djuren har det nog inte så himla bra.... men jag kände absolut inte så på det här stället. Djuren har så otroligt stor mark att röra sig på. Den här filmen visar bara en lite pyttebit av parken. Den är ENORM.
(filmen syns inte va? Tror det är något fel med videofy.me... den kommer nog upp senare)Det finns olika paket att välja mellan och vi valde att åka på en "behind the scenes tour". Om man väljer "Roar and snore" får man sova över i parken och om man känner för att utmana ödet kan man även få mata noshörningar och giraffer.

Bird show

Vi fick hälsa på en porcupine som kanske inte var så värst söt men rätt cool ändå.


Kolla in ytan.... det här är som sagt bara en liten liten del av all mark.
Det syns knappt, men människor i bilen på den här bilden matar en noshörning som står nedanför och väntar på äpplen.

Snubben vars huvud syns här var helt jävla pucko. Han och hela hans familj. Det var bara 10 personer på behind the scenes touren och han och hans fru och ett av deras barn gjorde det stundtals till ett helvete. Ungen skrek och gick bakom säkerhetsavspärrningar och farsan hetsade det här stackars lejonet. Så jävla puckade föräldrar. När vi var inne hos elefanterna suddade ungen ut saker som var skrivna på skötarnas tavla och föräldrarna skrattade. Gjorde ingenting. Guiden fick fösa bort ungen, som försökte putta bort henne så han kunde sudda ut mer... och återigen... föräldrarna gjorde ingenting. Jag var så satans arg och skulle precis säga något när en annan tjej sa åt dem. Deras svar? "He's just a baby".... ehhh.... ungjäveln var minst sex år.
Sorry... jag pallar inte föräldrar som inte uppfostrar sina barn...

En av turerna man kunde välja var så segways. Man styr de här sakerna genom att luta sig framåt för att öka farten, bakåt för att bromsa och åt sidorna för att svänga :)

Inga kommentarer: