fredag 2 oktober 2009

Jackson is still not happy!

Man ska inte ta ut segern i förskott. Påväg hem från Hollywood började min bil (Jackson) gnissla igen och motorn skaka :( Vad kan det vara? Jag blir så less på att bilen inte beter sig som den ska!!!! Har spenderat 1000 dollar på den under loppet av tre månader.... det blir gatukorsningen snart om det här ska fortsätta.... :(

Nu ligger jag i sängen och Emelie i soffan brevid. Emelie, som är min motsats när det kommer till bilar, informerade mig om hur man byter olja. Själv.
"Det är bara köra upp ena sidan av bilen på en trottoarkant, lägga dig under bilen, hitta där oljan ska vara, tömma......." och HÄR avbröt jag henne och konstaterade att vissa saker får kosta. Oljebyte är en av dessa saker :)

Imorgon är en stranddag!!! Bränna fläsk!!!!


1 kommentar:

Anonym sa...

Frida, låter som att du har en Land Rover, vi la sammanlagt 150 000:- på vår under de 1,5 år vi hade den. TUR att vi hade försäkring på aset så att man kunde betala självrisker utav bara fan. Och vänta här..lägga sig under bilen och tömma oljan, vart fan tömmer man den då? inte att man ser typ en järnbehållare med nämnet OLJA på. Hur vet Emelie allt det? hoppas hon gör det i stillettklackar, då är hon min idol!