lördag 1 augusti 2009

En njurinfektion på det, tack!

Nästa stopp på vägen blev en njurinfektion. Det var ju skönt - eller INTE. Nu poppar jag piller, och hoppas att det onda snart går bort. Jävla otur jag har då! Om tre dagar ska någon ringa mig och säga hur illa det är.... kanske njursten? Jag vet inte, men hoppas på det bästa!

Jag försöker försöker försöker komma på ett sätt att komma till Sverige i minst en vecka. Men finns det inte pengar så finns det inte pengar. CSN bråkar (som vanligt) och jag kan inte göra så mycket. Riktigt tråkigt....

Idag hade jag tänkt jobba lite... men mest bara läsa och softa. Njuta av att inte behöva plugga! På tal om att läsa.... var på Ralph's igår (typ Ica) och såg en ny bok om Michael Jackson. Rent instinktivt sträckte jag ut armen, tog boken och la den i min korg. Jag funkar så - om jag ser något med Michael vill jag ha det. Hur som helst, av en ren händelse vände jag på boken och läste vad den handlade om och det slutade med att jag la tillbaks skiten där den hör hemma - bland soppåsarna och städprodukterna. Ytterligare en "journalist"/"författare" som anser sig "veta". Boken handlade om M's sista år och hur allt han gjorde, däribland också "This is it"- konserterna, endast var baserat på girighet. Författaren "visste" också att Michael aldrig hade klarat av konserterna. Slutsats. "Författaren" skriver en jävla massa skit, som han egentligen inte har en aning om. Fint gjort. Äckel.

2 kommentarer:

Josie1 sa...

tack för hjälpen, de e nog madonnas låt som har spökat! puss

Chris sa...

njurinfektion???
hur lyckas man???
det var det Sanna fick i USA :( aj aj aj

krya på dig vännen!

ja det var senast jag såg BSB som det var filmat från, har massa filmer som jag hittade därifrån. kul!!

miss you

skitsnygga bilder också, GRYMT!!!!!