söndag 2 augusti 2009

Inte min gaffel!!!

Min diskho har bråkat de senaste dagarna och i vanlig ordning drar jag ut på sånt där som måste göras (dvs säga till värden) så tillslut rann vattnet inte igenom alls. Inte ens en millimeter. Tokstopp. Och jag VET att jag inte har gjort något som jag inte borde, men ändå är jag övertygad att jag har gjort något dumt. Typ stoppat ner en kartong i diskhon eller nåt.
VARFÖR får jag värsta skuldkänslorna och tror att jag har orsakat hela avloppssystemet i huset att rasera? Varför tar jag en vecka på mig att "erkänna" detta för värden? Varför har jag under en veckas tid gått och spolat lite vatten då och då i hopp om att det ska rinna igenom, när jag VET att det inte kommer rinna igenom? Varför har jag suttit och slagit på röret under diskhon (jag vet, det är illa) i tron om att proppen ska lösas upp? Det senaste erkännandet får mig att gapskratta för det är så sjukt dumt gjort av mig..... men jag erkänner! I did it! Jag bankade. Och proppen skrattade på insidan :)

Hur som helst, idag sa jag till min värd, Eric, och kände mig som världens dummaste brud. Han svarade med världens största leende att det fixar han och 15 minuter senare var en äcklig gaffel uppdragen ur avloppet!
Det viktigaste - gaffeln var INTE min!!!! Med andra ord. Jag är OSKYLDIG! Den är från förra hyresgästen! Wohooo!
Så skönt att bli rentvådd! Jag har INTE gjort något dumt!

2 kommentarer:

Josie1 sa...

Gums har du lust att forska lite djupare i Brittans låt, jag hörde Calvin Harris- I'm not alone. Låter likadant tycker jag men ja kanske är helt förvirrad ....

Pusss

Anonym sa...

Joooo erkänn nu att det var din gaffel! :P Jag borde låta dig få en årsförbrukning av gammal hederlig kaustiksoda som du kan hälla ner i förebyggande syfte varannan dag eller nåt, så du slipper dessa hjärnspöken hos Eric! :P Men är det inte lite samma beteende som med doktoer, man går inte innan njurarna ramlar ur kroppen vid urinvägsinfektion och dricker istället 17 liter vatten med citron och tranbär i mänder för visssst kan man bota sig själv?? Så klart man kan... öh....