lördag 4 april 2009

Sooooool!

Åh det är så underbart när det är sol ute! Jag älskar att cruisa runt i marinan med min Ford och spela musik på hög volym! Har hittat en ny favvis bland alla radiokanaler - 97.1 heter den och det svänger riktigt bra faktiskt! "Commercial free mondays".... bara det är ju grymt! Glädjen sprider sig i kroppen och det faktum att jag har spring break gör det ju inte direkt värre :) Kom precis hem från Marcus och jag är jäklarns trött för vi lyckades hålla oss vakna till fyra på morgonen av någon anledning. Bara för att jag vet att jag inte behöver gå upp tidigt på en hel vecka är det nästan ett tvång att stanna uppe så länge det bara går :)

Tjejerna drog till Laguna Beach innan jag kom hem, så jag hann inte hänka, men det är lugnt för jag ska vara hemma och chilla istället. Tänkte kanske köpa uppföljaren till "Pillars of the Earth" och börja läsa den kanske? Jag kan bara läsa böcker under lov, för under skolveckor finns bara tid för kurslitteratur....

Funderar på att bli blondare nu när sommaren är här på riktigt. Emelie blev ju jävlans snygg i sitt svall måste jag säga. Vi får se hur jag gör!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, jag hittade hit nyss :)
Väldigt fin och stilren blogg du har.

Jag undrar en sak; vad pluggade du när du gick SMC?

Jag tänkte börja plugga Business, är livrädd vet inte som väntar mig hösten 09 :S