onsdag 16 januari 2008

Jackie Onassis!


Jackie Onassis eller Frida Karlsson?

Såhär blev det!!! Jag vet att mamma är nöjd och pappa blir rädd =) Pappa Urban avskyr förändringar vad gäller hårfärg och klippning! "Naturlig" är hans slagord! Inte mitt! Och då är inte jag nån randig feminist-brud som färger håret ömsom rött, ömsom grönt. Jag tar ut svängarna mellan brunt och slingor; inga svängar alls alltså. När jag vid 21 års ålder första gången klippte lugg blev jag jättenöjd, men pappas första uppmuntrande kommentar var "Va har du GJORT?" Ni vet med sån "pappas-flicka-växer-aldrig-upp-betoning" på V A D :)


Idag var det pest och pina att gå upp på morgonen och klassen var skitseg. Matten går för SAKTA för mig på lektionerna. Jag är färdig när lärare Jackie har gått igenom steg 2 av 58. Bättre det än att vara efter antar jag....

Jag har brottats med min major senaste dagarna... jag tycker hela business- och marketingindustrin verkar så rolig. Jag vill få ihop det med communication/journalism. Matte är inte skrämmande längre. På skivbolag behöver de starka, skärpta, påhittiga, drivande personer på marketingsidan med tanke på de nedåtgående försäljningssiffrorna. Det är ju MIG de behöver!! Kanske ska gå in i PR/marketing/business??? Men vart hamnar journalistiken då? Fast det är ju inte det jag vill hålla på med på ett skivbolag? Jag vill föra fram artister och få ut musik. Måste kontakta SONY/BMG.

Fick precis ett mail från min blivande man med den glada nyheten att han kommer hem ikväll!!! Han skulle kommit hem igår men det blev ändrade planer så IDAG är en bra dag!

Lenny Kravitz uppträder i Santa Monica imorgon, torsdag... och JAG HAR INGA BILJETTER! Skit. Men det kanske går att fixa ändå... jag vet inte... Chris vill dra fram sina smått sovande "Backstreet Boys"- impulser och hänga utanför i hopp om att komma in. Men det orkar jag inte. Vi får se. Dessutom ser jag hellre på Marcus imorgon kväll än Lenny ;) Lenny har jag dessutom redan sett, eller vad säger du Lundell? :)

Dags för matte!
Frida ... Kar...Mitchell ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad sofistikerad du ser ut ;) å jag ser att det där håert lääängtar efter att få bli lockat..hihi. ses snart

Anonym sa...

Snyggt , precis som jag tänkt
mig.
Sköt om dig.

Chris sa...

Hörrudu gumman, nu slutar du lura dina läsare med att bara visa överkroppen på bild...dom kan ju tro att du har stil...en brun tröja och ett litet checkt pärlhalsband...visa nu din rätta sida, som du EGENTLIGEN ser ut här hemma. Snart ropar jag på fashion-polisen, jag trodde att det var JAG som var ghetto i den här familjen vad det gäller kläder?!?! Eller iallafall trodde jag att jag var mysmongot och du snyggmongot...???

:-P

Anonym sa...

Hej. Läste lite på din blogg o den e asgrym. Jag planerar att flytta till USA o plugga längre fram, först tänkte jag jobba som au pair för att komma in i lnadet o allt nytt, samt lära mig engelska o läsa små kurser. Vore sååå jätte snällt om du hade lust o ge mig några tips på hur jag som bäst lyckas, o jag vill oxå läsa på UCLA fast tandläkarutbildningen. Hur fick du ihop allt ekonomiskt, är du asrik eller har du bara haft csn, stipendier o jobb?
har du msn eller facebook så lägg till mig om du vill så kan vi snacka där kanske. eller om du orkar får du gärna maila mig, sorry om jag är jobbig nu =)
affy10@hotmail.com
på facebook heter jag Afrouz Salehi.
jätte tack för hjälpen.