tisdag 15 januari 2008

On a more positive note...

Nu har det varit riktigt hett ute i flera dagar!
Kom hem idag efter skolan och satte mig på balkongen. Jag har ju fått det smickrande namnet Ghost av kära Marcus, så jag måste göra något åt min genomskinliga svenska hy! Lätt för honom att säga som är född på andra sidan hy-skalan, om man säger så!
Fick en trevlig bunt med läxa till imorgon och jag har väl gjort hälften nu... trodde det var lätt... trinomials, polynomials & binomials...ni vet sånt ;) Sen började exponenterna trilskas och jag blev förbannad och nu sitter jag här. Matte är ibland lika tilltalande som den där gurkan jag och Anna hittade rutten i kylskåpet när vi regerade på Dahlbergsvägen 42! Den glömmer vi aldrig, bruden! Inte saneringen heller!

Igår var det säsongsstart för Prison Break och det var ju svinbra som vanligt! Fast har man väl märkt det, är det helt omöjligt att undgå att vad än Michael säger så viskar han. Han har viskat sig igenom fyra säsonger Prison Break. Inte illa.

Imorgon ska jag och Chris-Piss färga håret och bli vackra. Min decimeter långa utväxt med slingor kanske I N T E rockar så fett. (fast nu när jag kollar på bilden här ser det inte så illa ut och slingorna är ganska fina, men det är bara för att toppen av skallen där utväxten syns råkade jag visst missa med PhotoBooth, så låt er inte luras!!)

Idag ser det ut såhär med slingor, men inte imorgon!!!!

Nu ska jag be en bön för att Marcus kommer hem ikväll så jag kan dra dit och få ventilera och mysa!!!! Och innan dess måste jag ha bemästrat exponenterna, så det är väl bara köra igång....*suck*

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja fan vi gjorde andra upptäkter i kylen som gav oss många skratt, löken inte minst, som var som en genmanipulerad megabiff!
Alla de päron i olika form som vi har fotat.. vad är det för matfetisch vi har på gång?
Inte för att vi diggar grönsaker, tacka vet jag ost och snusk som har längre hållbarhet än typ...gurka!