onsdag 23 januari 2008

Nu har det som aldrig skulle kunna hända hänt!

Hur det gick till och när helomvändningen gjordes kan tyvärr inte redogöras för, men ett UNDER har skett! Jag styr mitt plyte rakt in i en djungel av matematiska koncept och tar multiplikations-
tjuren vid hornen!!!

JAG HAR BESTÄMT MIG OCH MITT NYA MAJOR ÄR MARKETING!!!

Det känns rätt. Helt rätt. Just nu i alla fall! Imorgon ska jag gå till counseling center och ta reda på vad det innebär med alla units som ska läggas till i min kursplan och räkna ut hur många mer terminer jag måste gå på SMC innan jag kan göra en transfer. Jag kollade i alla fall vad CSU Long Beach och CSU Northridge (de två skolor det står mellan) kräver för ett marketing major och det är i stort sett bara matte. Accounting, Economy, Business... sånt som folk i kostym och portfölj håller på med. Hur hamnade jag där? Det finns sju (eller hur många är det nu?) underverk i världen och det här är nog fanimej det åttonde.

Just nu simmar jag runt i ett lyckorus efter en grym dag med Marcus och en känsla av att ALLT ÄR MÖJLIGT! Jag blir rätt nöjd när jag känner lukten av dollars också... som jag ska håva in i massor efter min marketing degree! Det här är ju super, nu slipper jag öva på att skita pengar!

Såpp! Efter snacket med en counselor på skolan ska det här kunna skrivas i sten. För tillfället, eftersom allt inte är solklart, är det skrivet på en liten liten, men ack så hård sten!!

Over and out!

2 kommentarer:

Anna sa...

Välkommen till ändrade-planer-världen, Frida :)
Jag har bott i den länge nu :)
Niiiice!

Josie1 sa...

Snaaart kommer viiii