måndag 21 januari 2008

Hollywood, baby!

Spenderade fredag-lördag på the Renassaince Hotel i Hollywood med Marcus. Åt mat, träffade Michael Jackson (bilder kommer), dansade och fick frukost på sängen! Jag tror jag är på god väg att bli hotellspecialist :)
På lördagen åkte vi till Rodeo Drive och lekte rika i några timmar. Fönster-shoppar-rika. Såg Tocarra från Top Model som numera är programledare på BET. Om jag vore svart skulle jag vilja ha hennes jobb, men jag tror inte min hudfärg uppskattas på BlackEntertainmentTelevision. Rodeo Drive är nice.... mycket nice! Vi drog en runda i Beverly Hills också, så nu vet jag var ribban ligger inför mitt husköp om några år. I LOVE IT!

Har massor av kort från vår sväng i Hollywood, kommer snart!

Marcus kommer åka till New Jersey den 11:e februari och stanna där i tre månader. Därifrån åker han till Irak. Hans "deployment" är 430 dagar långt så nu vet jag hur länge han kommer vara borta. Tiden i New Jersey räknas in i dessa 430 dagar, så det är ju bra. Med största sannolikhet kommer han få åka hem för två veckors semester, vå får se hur det blir. Basen där Marcus ska bo är i ett Sunni-område och överlag verkar de ha det rätt bra i jämförelse med andra baser. Bra mat och alltid tillgång till "vatten på flaska". Inga sjukdomar tack. Jag är orolig för alla vägbomber så jag läste lite om det, och tydligen är det väldigt få i det här området. Med väldigt få menas en per vecka. Av alla faror där är vägbomberna det som oroar mig mest.

Nu ska jag plugga matte och ikväll är det nytt avsnitt av Prison Break.
Alla undrar vart Katta har tagit vägen. Hon skulle landat imorse klockan 9, men nu är klockan 4.20pm och ingen har sett röken av henne. Med största sannolikhet vet Katta inte själv när hon landar :)

2 kommentarer:

Anna sa...

Frida, om du hade träffat Micke Jackson hade du inte varit kapabel att skriva det här inlägget :)

Anonym sa...

nää precis...dessutom hade du förhoppningsvis ringt MIGGGGGG oxå!?