måndag 25 juni 2012

Ska man skriva en bok kanske?

Jag laste precis att Tyra Sjostedt ska slappa en bok - "Fran blogg till business". Jag borde ocksa fa skriva en bok. "Fan den som ger sig - hur man uppfyller sina drommar" skulle den kunna heta ;) Gud - det ar inte en helt dum ide faktiskt.

Ibland nyper jag mig sjalv i armen lite. Det maste man gora. Jag har uppfyllt allt jag nagonsin dromt om. And then some. Nu reser jag varlden runt, privatjet och fina hotell... jobbar med musik... har fatt 3 loneforhojningar pa ett ar och tjanar mer an jag nagonsin hade kunnat tro efter sa fa ars erfarenhet. Egentligen bara 1 om man raknar bort mina interships.

Jag kan verkligen lova att det gar att uppfylla det mesta. Det enda som kan stoppa en drom ar att den inte ar stark nog. Inte viktig nog. Manga tror att de inte har mojligheten att uppa en drom pa grund av ditten och datten - men inga hinder ar for stora for en RIKTIG drom. Man far offra. When you give it all you get it all.

Det gar bra nu, kompis det gar bra nu.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad har du fått offra för att nå din dröm?

Anonym sa...

Yes!!!! Sis, så sant. Vart tar du vägen? Vart för livet dig? Det är så spännande att följa och jag får leva lite genom dig:-) go girl