fredag 25 juni 2010

Jag har inte trillat av planeten!

Hej alla!! Jag har inte försvunnit eller blivit kidnappad eller gått vilse. Internet har valt att ABSOLUT INTE fungera hos Marcus så det har varit några dagar utan möjlighet att checka in här. Och ja, det gav mig abstinens. 

Jag och Mackan försöker få ordning på allt och inget innan han åker. Imorgon åker han i alla fall till Texas och sen ser jag honom nog inte förrän om ett år.

Igår åkte vi till Marcus kompis Ced, och jag lekte med de tre hundarna som sprang runt på baksidan av huset :) Tre pitbulls... snälla som nallebjörnar :) Jag ÄLSKAR hundar! När ska jag bli hundmamma??
Sen åkte vi vidare till en för mig okänd destination. Jag somnade (som vanligt när jag åker bil långt.. det är ju som en gigantisk vagga!) och vaknade PRECIS när vi åkte förbi SeaWorld-skylten i San Diego! Chris - jag har träffat Shamu igen!!! :) Jag älskar USA's parker, jag blir som ett barn. Här är några kort som Marcus tog med sin superduperkamera.

Shamu är SeaWorlds största dragplåster och showen är RIKTIG häftig. Jag såg den första gången i Florida 2004, med Chris :) Tyvärr blev ju en av de som jobbar med dessa djur dödad för ca 6 månader sen på SeaWorld i Florida, så nu får inte skötarna vara i vattnet med Shamu längre... 

Tuggbilder. Very sexy.

Vaddå? Jag... vit?? Nääääää. (Jag måste få försvara mig lite och säga att solljuset rakt i fejan gör det MYCKET värre, och ni jämför med en SVART man. Inte rättvist.)

Ibland kan man ju undra om jag är 26 eller 6 år? Jag har en tendens att ramla. Överallt. Gärna bland folk. Marcus konstaterade att jag ramlar två gånger per kvartal ungefär. Det låter ju inte så farligt. Men fundera på när du tog ett "public fall" sist så kanske du fattar vad jag menar. Jag kan inte hålla mig upprätt! Igår, mitt i rusningen till kvällens sista show av Cirque de la Mer på SeaWorld ramlar jag ihop som sladdrig vante mitt bland folket. Snyggt Frida. Blödde som en gris från ena tån, knät och skrapade röven. Grattis. Finemang.

Det syns inte så bra, men jag är i alla fall uppskrapad och jag satt hela showen med ett äckligt papper (spy) och tryckte på knät så det skulle sluta blöda :(


I förrgår gick Marcus rakt in i en myggnätsdörr... och SJÄLVKLART missar jag det?!?? Va fan. Han får se mina fall och dumheter, men jag hinner aldrig bevittna hans så jag också kan retas!!!

Marcus plockade även upp en sjöstjärna... ni vet de där stjärnorna som ligger på botten av havet och inte gör ett skit? Heter de sjöstjärnor? Jaja...... han plockade upp och höll en sån i alla fall. Skitäckligt. Jag var stentuff och sa att jag skulle mata en stingrocka men ballade ur i sista sekund... vi kollade på en hundshow (fråga mig inte vad de gör på SeaWorld) och käkade miljoner churros. Churros är i stort sett socker-och kanelpinnar. Jättenyttigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu skrämmer du mig! Jag ramlade som en stor klump i går utanför vårt hus, på asfalten. Skrapade upp knät och foten... passade smart nog på att hålla mobilen i handen och ta emot mig med den så hela telefonen skrapades upp, snyggt ser inte displayen för alla feta repor. Suck... hatar att stuka foten, så nu haltar jag runt som en som skitit på sig, hett. Inget midsommar-stångsdansande precis. / Lindgren