onsdag 12 mars 2008

Kan man drunkna utan att vara i vatten?

För i så fall ligger jag illa till. Nu är det väääldigt stressigt i skolan och jag vill bara att det ska bli tosdag så att allt är över. Matteprov idag.... biology midterm IGEN imorgon, ekonomi exam imorgon, biology paper till imorgon (hur f-n kan en study guide vara 20 sidor?!), ekonomiuppsats på tisdag... business law prov på onsdag...
Jag säger som Gino:
- "Idag är en bra dag, jag hade tid att skita!"

Hade ekonomiprov förra veckan och jag fick ett B, tre poäng från A och jag är fan NÖJD! Ekonomi är ett helvete, speciellt med min lärare som har 2 exams och en uppsats på VARJE sektion. Får jag ett B är det ett under!

Annars.... jobbade i lördags i Malibu. Brudarna och Kalle jobbade i Encino och Kevin Federline var på festen. Han tjatade med Kalle som jobbade i baren hela kvällen. Insider information: K-Fed beställde massa shots, men han mesade, och drack alltid bara upp halva! Vek man, det kunde man ju förstå. (Vi utövar massivt K-Fed-hat här i familjen, han förstörde Brittan....)

På lördag ska jag se Gavin DeGraw live med Katta... resterande dagar av helgen ska spenderas här vid mitt nyinköpta skrivbord skrivades den satans ekonomiuppsatsen.

Sen har jag ju en väldans trevlig nyhet som gör att allt pluggande genast känns väldigt enkelt... men det är inte helt klart ännu så jag måste vänta sej lite kranna innan jag skriver om det. Annars blir jag för ledsen om det inte blir så som det kanske ska bli ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mikroekonomi?! Åh det kommer troligen jag också behöva läsa! Då kan du hjälpa mig! ;)/ Lindgren

Anonym sa...

Vet du vad?? Bengts Jaqueline har dött!! :(:( Hon hade cancer i hela kroppen så hon fick avlivas i veckan... STACKARS Bengt!