söndag 9 september 2007

Slå klackarna i taket!!!

Nu är jag lite vrång för jag kan inte lägga upp filmer på min blogg. Jag ska försöka fixa det på något vis, vet inte riktigt hur bara. Det finns sjuka filmer från denna underbart roliga helg, så jag får hänvisa er till Chris blogg för att bevittna bår rap-tävling :) (http://youareprocrastinating.blogspot.com)

Jag slänger upp lite bilder här, så får ni en liten aning i alla fall! I fredags var det middag med Ripple, Joshua och hans mycket mysko polare. Han såg ut som en myra som trätt på sig ett rosa sugrör och betedde sig som en idiot. Maria tog med sig sin roomie som har ghetto komplex och det var ingen höjdare att ha henne i vårat hem heller. Tur att Ripple var där i alla fall!I lördags var det utgång i Hollywood. Förfesten var minst sagt underbar. Det var jag, Katta och Chris och ingen kan skratta som vi! I brist på shots-glas tog Chris fram deciliter-måtten och den funkade fin-fint som shots-glas! Filmerna kommer läggas upp på Chris blogg så kolla in den! Rap-tävlingen vann nog Chris, men hon är norrlänning, det var bara därför.

jag råder er STARKT att gå in på Chris blogg för att se filmerna... måste fixa så jag kan lägga upp filmer på min... teknik suger.
Vi hade en liten BBQ på stranden igår också.... vi har varit på stranden och myst under helgen också.... ganska skönt, såhär i september!

Grym helg..! Vi avslutar den med att kolla på MTV galan ikväll. Britney ska göra sin comeback och vi ska skåla i päroncider från IKEA!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken grymt fin klänning du har ditt lilla as! :)
Gillar frippan med...ljuuuust är kul! (gick inte att rimma på)

Decilitermått, det var US-style, hos Björling är det ju äggkoppar! Man tager det man haver!

I veckan får du internet, jag har typ bombat din hotmial för ett par veckor sedan, men den paniken har nog lagt sig lite..så jag ska väl ta och skriva massa nytt till dig snorris :)

Piiiss baby

Anonym sa...

HET bild på dig i plattat hår å snygg klänning!!! :) Hoppas allt är bra med dig!! pösss

Anonym sa...

Frida du e så snyyygg! saknar dig...såg filmerna på Chris blogg, hett, mycket hett! Tycker att dom fångar ditt verkliga jag perfekt!

Puss på dig babe... I Love U

Obs! Tvinga mig aldrig mer att prata med amerikanska badvakter i telefon, iallafall inte nykter, tack på förhand din trogne vapendragare Anna af champange

Anonym sa...

Hahaha, jag kan inte sluta skratta! :) Tittar på den bilden som egentligen ska vara på Chris, men som en liten "gubbe i lådan" tittar fram på, bakom henne! :)
Du ser så j*vla Frida ut på den!!
Haha, underbart Frida!! Flum är det bästa ordet som finns, och flummas ska det till 100%, annars dör man!

Hörs snart baby!
Piiiisss