söndag 2 september 2007

Jag har inget internet!

Jag har inget internet så uppdateringen av bloggen går riktigt trögt just nu... Kolla in Chris blogg, jag är alltid där hon är och hon har lagt upp massa roliga filmer och kort från de senaste veckorna! http://youareprocrastinating.blogspot.com Skolan har börjat och det kan väl liknas vid ett mindre kaos. Men det är bara tuta och köra! Lägenheten är underbart fin.... saknas bara lite grejer på väggarna, men det kommer snart!

Ikväll ska vi in till 3rd Street och dricka kaffe (Starbucks smakar godis) och titta på folk. Imorgon är det labor-day (tack för det) så vi är lediga!! Det blir stranden för hela slanten! Vädret har varit otroligt den senaste tiden.

Usch, jag har pluggat matte i typ tre timmar nu. Trött på att sitta framför datorn. Ska hem till mitt (internetlösa) hem igen!!
Den 12 september får vi internet och tv (Oprah here we come) hem till oss. Då ska jag skärpa mig med bloggen!!

2x-{a+xzy/3(x-3*234)4x½*67} Ungefär så kul är det med matte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lääängtar tills att ni får internet hemma =) för de e såååååå kul å läsa om era bravader ska ni veta =) hihi! Ha det bäst, så ses vi efter jul...längtaaaaar sjukt mycket! Kram på dej

Anonym sa...

Frida nu har jag sett 300!!
Fy fan, att jag inte sett den tidigare, den hade allt, män, skit och skägg och helst allt på samma kropp! Kom till mamma!!
O la la, det bästa är att man kan se den med killar, för de kollar på typ kriget, inte jag! Muhahaha, SPAAAAAARTAAAA!