måndag 22 oktober 2012

Nytt land!

Aaah. Framme i Bolivia. En egenligen ratt kort resa fran Salvador, Brasilien till Santa Cruz, Bolivia blev valdans lang. Narmare bestamt fran fyra pa natten, till ungefar 6 pa kvallen. Framme nu i alla fall :) Sa skont att ha lamnat Brasilien. Av all stader vi var i (Teresina, Fortaleza, Paulinia, Goiania, Sao Paulo, Rio de Janeiro och Salvador) var Rio LATT min favorit. Jag fick inget bra intryck av Brasilien over lag.. men det ar sa annorlunda nar man ar dar for att jobba. Det ar sakert underbart om man turistar. Kanske...
Hojdpunkten var nog nar vi upptackte att det lag ett Starbucks runt knuten fran vart hotell i Sao Paulo :) Kanske blivit lite amerikaniserad anda.

Imorgon har vi en show har i Santa Cruz och dagen efter flyger vi till La Paz i Bolivia och dar maste vi resa med syretankar sa vi inte svimmar fick jag hora idag. Tydligen ar luften dar sa tunn att man latt tuppar av... sa det blir syretankar for Pit pa scenen och oss backstage. Action!!! Haha! Med tanke pa hur trotta alla ar kommer det inte forvana mig en sekund om en eller tva pers tuppar av. Hoppas bara det inte hander under showen.

(nu har jag forsokt ladda upp en film och tre kort i en timme och det gar inte med den har Bolivia-uppkoppling sa jag lagger ner nu. Battre lycka nasta gang!

Snart ar det jul - om jag vore Kung, President och Harskare over allt och alla skulle jag infora fyra jular per ar.





2 kommentarer:

Anonym sa...

Då kunde du ju komma hit 4 gånger per år, det skulle inte vara en dålig kombo det heller :)

Anonym sa...

Sis:-)
Vi gör det helt enkelt. Fyra julaftnar, check!
För nu jävlar är det illa..
Var det Frida Karlsson min syrra heter? Jag heter iaf Cecilia Reuter om du undrar.
PUSS