fredag 26 oktober 2012

Ecuador

Hej pa dig! Nu ar klockan halv ett pa natten och jag ar redan pa hotellrummet sa idag var en "tidig dag". Stressig dag ocksa men det ar ju inget nytt. Vi landade har i Quito, Ecuador i morse och efter vaaaarldens langsta kontroll pa flygplatsen akte jag till Perus konsulat och lamnade in ansokan for visum for alla. Man blir lite av en visumexpert som tour manager :) Liiiite jobbigt bara att lamna in samma dag som man maste fa tillbaks visumen. Det ar da man MUTAR utav bara helvete. Jag gav biljetter till hela konsulatet och smorade och nagra timmar senare hade jag alla pass tillbaks i min hand, levererade direkt till arenan :)

Vi upptradde med Marc Anthony ikvall for en publik pa ungefar 20000. Ballt. Marc Anthony ar nog varldens minsta manniska men riktig skon humor!

Imorgon aker vi inte till flygplatsen forran klockan 8 pa morgonen sa det ar lite lyx. Justin tuppade av idag... flygplatser och flygplan fungerar utmarkt som sovrum.


Mina bussar :)


Mitt plan :) De skickade ett charterplan till oss for att hamta upp oss i La Paz sa vi kunde gora showen i Santa Cruz som blev ombokad. Ett plan for 50 personer... och vi ar 14 :) Inga problem med fonsterplats dar inte.
Vi skulle aldrig ha akt tillbaks till Santa Cruz. Faktum ar att det nog var ratt farligt for oss att vara dar efter att vi stallde in forsta showen och det blev kaos. Men vi fullbordade kontraktet i alla fall, och all lyckades ta sig ur landet utan problem. Aldrig Bolivia igen, det kan jag lova.

1 kommentar:

Lars sa...

Hej,

Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

Mvh
Besökstoppen