tisdag 13 mars 2012

Schwwweden

Da var jag i Sverige igen!
Akte till ambassaden i Sthlm imorse. Tog Hamngatan aven fast man inte far med dubbdack. Om man kor tillrackligt snabbt hinner ingen se i alla fall... beratta inte for pappa :)
Nu ar mitt nya visum godkant och jag far det val forhoppningsvis nagon gang nasta vecka.

Det kom en liten tjej springandes nar jag vantade utanfor ambassaden. Hon var sen till sin intervju och forstod INTE varfor hon skulle behova koa. Val inne i vantrummet borjade hon (och hennes pappa) hogljutt protestera... "jag tanker minsann inte vanta har i flera timmar", "titta, de visar CNN... propaganda!", "skandal assa att man ska behova vanta sa har jaaala lange". Ja, ni fattar. Blondintugg. De gick efter att ha vantat i fem minuter. Det sista hon sa var "jaaaag tanker i alla fall INTE vanta pa en javla intervju". Lycka till med visum till USA bruttan... det kommer nog ga jattebra for dig :)
Alla skrattade nar hon stapplade ut. De skyhoga klackarna, palsen, spray tannen, Idominsalvan och Gucci-vaskan gjorde det inte direkt battre. Shit, what a mess.

Forresten? Var tog 120-strackan vagen fran Sthlm till Sodertalje? Eller har det alltid var snigel-90?1 kommentar:

Veronica sa...

Välkomen hem till Svedala:) 120 sträckan försvann då de breddade vägen.....såååå segt att köra den vägen. Skönt att visumet är fixat:). Ha det så mysigt i vår vädret!
Sköt om dig! Veronica