onsdag 27 maj 2009

Att vara positiv ar ett val

Ibland ar det lite svart att vara positiv. Mycket svart. Bara for att man VILL bo utomlands behover inte det innebara att det alltid ar latt. Bara for att man inte MASTE vara nara sin familj 24/7 behover inte det betyda att det ar latt att vara ifran dem. Senaste dagarna har varit upp och ner och vanster och hoger... samtidigt.
Pratade med pappa idag och nu kanns det battre. Han forstar mig mer an nagon annan och det ar skont att prata av sig med nagon som kan relatera. Missforsta mig inte nu - jag har inte en endaste tanke pa att flytta till Sverige. Det ar snarare sa att ibland kanns det inte som att jag haller i ratten langre och det ar nagon javel som trycker pa gaspedalen utan att jag sager att det ar ok!!! Fattaru? Kanske. Kanske inte. Hur som, det gar javligt fort just nu, och ibland vore det skont om framtiden kunde vara glasklar. Men det funkar inte riktigt sa. Men men, ingen skada skedd. Bara lite tankar som kommer pa kopet nar man flyttar utomlands.

Tanker pa min lilla Stoffe-knodd!! Det kom ju inte direkt som en overraskning att den lilla vilden skulle bryta armen. Lika gammal som jag var nar jag brot armen ar han ocksa. Det ar ratt, ga i mosters fotspar. Onskar att jag vore dar sa vi kunde rita coola transformers pa gipset tillsammans!

Kortet ovanfor ar taget utanfor Bellagio i LasVegas. Jag veeet - jag har fortfarande inte lagt upp bilderna fran min och Marcus resa men jag har fortfarande inte alla sa ni far vanta lite till :)

Jag har manga anledningar att kanna mig lite gladare idag. 18000 anledningar faktiskt. Och till skillnad fran ALLA andra insattningar pa mitt konto de senaste 2,5 aren var detta INTE ett lan. Tacka vet jag pengaflod in pa kontot ;) Speciallt nar man inte visste att det skulle komma. Jag vet EXAKT vad som ska goras. Spara. Och en till grej. Men det ar en hemlis. Och Cilla. Nej, inga olivbebisar. Inte nu i alla fall.

Ikvall ar det Lakers-match. Nu javlar ar det vinnardags igen! Skulle vilja laga potatisgratang ikvall. Och grilla flaskfile. Fan, hittade inte apostrofen pa M's dator!
Jag tror att manga (inklusive mig sjalv) skulle leva ett sa mycket lugnare och gladare liv om man till fullo insag att det ar ett medvetet val att vara positiv och glad. Jag ska nog forsoka mig pa det. Wanna join in and start a new movement?

3 kommentarer:

Chris sa...

nemen har lillplutten brytit armen? stackarn :-(
Han tycker nog det är mkt coolare att ha sin faster i USA än hemma så det så :)

Jag förstår dig, det är ju helt naturligt att du känner som du gör.. tiden går ju så fort och helt plötsligt har du glömt din svenska, haha!

vadå har du vunnit pengar eller fått stipendium?? Grattis hur som helst, cash is king!
Själv får man hoppas att skatteavdraget går igenom så jag kan leva i sommar!

Kommer ha en amerikansk chef de närmaste 10 månaderna, det är alltid nåt iaf =)
Han är grym såklart!
Hoppas du njuter av lediga dagar, många kramar från Sweden

Anonym sa...

It is all about the inställning! Inte lätt att peppa sig med det när man sitter med en hemtenta där läraren GLÖMT en del ORD i frågorna. Skitkorv. Men inställningen, glöm inte den! höhö

Josie1 sa...

Ok jag skulle precis dela med mig av vårat ordspråk It's all about the inställning men någon anonym hann före...

vem vem veeeem