onsdag 16 april 2008

Sjuk x 2

Jag förstår inte vad som händer, men jag är sjuk igen! Jag var ju golvad två veckor i februari, kunde inte det vara nog? Jag drunknar som vanligt i research papers och prov men orken finns inte när man är sjuk och somnar halv fyra på natten.

Jag behöver motivation!!!!!!! Idag är det precis två veckor kvar till jag får träffa Marcus i alla fall. Det höll på att inte bli någonting, eftersom datumen ändrades. Blir inget Las Vegas i alla fall. Han flyger tvärs över USA i alla fall så vi kan bo på hotell i Hermosa Beach i tre dagar istället... läääääängtar.

3 kommentarer:

Chris sa...

Krya på dig vännen! Tycker synd om dig som har så fullt upp hela tiden. Hoppas du får hämta kraft i helgen och som sagt, snart får du ju träffa M!

Miss you!
Puss!

Anna sa...

Lite rajraj kommer nog göra susen i... så att du blir kry igen..sen får mammorna L&L skicka över en lite barbara-man till Fridus ;)

Transplante de Cabelo sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Transplante de Cabelo, I hope you enjoy. The address is http://transplante-de-cabelo.blogspot.com. A hug.