onsdag 19 september 2018

Husāgare

Vi har āntligen köpt hus! Vi började planera husköp redan innan jag blev gravid så allt låg på is under en rātt lång tid, men nu äntligen har vi hittat en lya! Den 2a oktober borde allt vara klart och i december (efter renoveringen ār klar) flyttar vi till West Hills! Det har varit så mycket fram och tillbaks med papper som ska skrivas under och skit. De ār så jobbiga med sånt hār i USA. Allt från att ta kõrkort till att kõpa hus ār sjukt krångligt. Ingen process ār enkel, allt ār väldigt bökigt med tusentals underskrifter och processer som inte uppdaterats på tusen år. 

Men som sagt - husāgare, CHECK! Om någon har frågar kring husköp i USA så kan ni alltid fråga mig. Det ār en djungel, to say the least.

Varken jag eller Marcus ār tokkāra i hur huset ser ut från utsidan, så vi ska gõra om. Vi ska bland annat bygga in balkongen som syns på det hār kortet och gõra om den till vår walk in closet. Alla fula trädetaljer ska bort också. Huset har fem sovrum (varav ett blir kontor), två vardagsrum och en baksida dār vi tänkte trycka in en pool :) Det kommer bli prima nār det ār klart!! LĀNGTAR!!!
Inga kommentarer: